Pentru al doilea an consecutiv, Axpo a primit distinctia de cel mai important trader de energie din lume in clasamentul Risk and Energy Risk Commodity Ranking. De asemenea, grupul a fost reconfirmat ca cel dintai dealer de energie in Europa de Est pentru al treilea an consecutiv.

Axpo, una dintre cele mai importante companii de energie din lume, a atins performante remarcabile in clasamentul Risk and Energy Risk din 2016. Astfel, grupul aproape si-a dublat numarul de aparitii intre primii cinci clasati la diferite categorii fata de anul precedent, cu nu mai putin de 20 astfel de distinctii, printre care Traderul de energie numarul 1 in lume, Dealerul de energie numarul 1 in Europa de Est, locul 2 in cercetare energetica in Europa si locul 3 in clasamentul celor mai importanti traderi de gaze naturale din lume.

in contextul mentinerii preturilor scazute pe piata energiei, Axpo a persistat in dezvoltarea unor noi oportunitati in sectorul tranzactionarii cu energie.
Aceasta dezvoltare continua a prezentei si activitatilor grupului in Europa se traduce prin rezultate remarcabile: Axpo s-a clasat pe prima pozitie printre traderii de energie din Europa de Est, Germania, Europa de Nord, Italia, Belgia, Olanda si Peninsula Iberica si si-a imbunatatit performantele in clasamentele din Franta si Marea Britanie.

Premiile Energy Risk sunt organizate de revista Energy Risk, cea mai importanta sursa de informare cu privire la industria marfurilor, infiintata in urma cu peste 20 de ani. Aceste premii recunosc modele de excelenta in tranzactionarea marfurilor globale, iar castigatorii sunt cele mai importante companii care exceleaza in domeniu.

Peste 1.500 de jucatori din piata si clienti au fost implicati in evaluarea companiilor de energie, in baza unor criterii precum pretul, flexibilitatea, contributia in piata, increderea, integritatea si rapiditatea in prelucrare.

Clasamentul Risk & Energy Risk Commodity Rankings integral poate fi accesat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here