Hornbach Romania, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructie si gradinarit, aniverseaza 5 ani de la inaugurarea magazinului din Balotesti. Deschis in decembrie 2010, acesta a fost cea de-a patra locatie a Hornbach pe plan local, dupa magazinele din zonele Berceni si Militari din Capitala si dupa locatia din Brasov, iar astazi a ajuns la un trafic de peste 2.100 de clienti zilnic.

„in cei cinci ani de la deschiderea magazinului din Balotesti, peste 2,8 milioane de clienti au facut cumparaturi din aceasta locatie. De asemenea, an de an traficul si numarul de clienti a crescut. Astfel, in 2015, pana in acest moment, am avut peste 653.000 de clienti, in timp ce in 2014 numarul acestora a fost de 575.000”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca, zilnic, pragul magazinului Hornbach din Balotesti este trecut de circa 2.100 de clienti, locatia fiind pe locul al doilea in topul celor mai vizitate din reteaua Hornbach, dupa cea din Berceni, care are peste 3.000 clienti zilnic. Desigur, traficul flucutueaza in funcție de sezon, iar pentru domeniul construcțiilor, numarul de clienți cunoaste cea mai mare crestere in perioada martie – noiembrie.

„Rezultatele obținute au la baza standardele companiei noastre, precum si respectarea si aplicarea acestora de catre o echipa care s-a adaptat usor si creste constant. De asemenea, un alt element care a contribuit la succesul acestui magazin este managementul de calitate, care a comunicat transparent si obiectiv cunostiințele sale catre intreaga echipa de angajați”, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

Zona de gradina, cel mai vizitat departament

De asemenea, susține reprezentantul companiei, sezonalitatea este criteriul de baza si in ceea ce priveste topul celor mai bine vandute produse. Astfel, primavara, clienții se indreapta cu precadere catre plantele de gradina, in timp ce brazii si lemnele sunt principalele solicitari pe parcursul iernii, iar instalațiile sanitare si de incalzire revin in fruntea clasamentului pe durata sezonului de toamna.

Cu toate acestea, insa, indiferent de sezon, cel mai vizitat departament din magazinul Balotesti este cel de gradina, situat pe o suprafata de 6.510 mp. Cerințele clienților din aceasta zona vizeaza amenajarea sau completarea gradinilor si spațiilor verzi cu plante, precum si soluții de intreținere pentru acestea.

„Unul dintre motivele care stau la baza succesului acestui departament este echipa din spatele sau. Condusi de un manager cu experiența, angajații din acest raion dețin competențe de specialitate, prin care pot satisface si cele mai exigente cerințe ale clienților”, a completat reprezentantul companiei.

in ceea ce priveste serviciile cele mai solicitate, locuitorii din zona de nord a Capitalei atrag o cerere foarte mare pentru serviciile de mixaj vopsele, confecționare perdele, inramat tablouri, debitare si transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here