Numarul magazinelor cu care Plaza Romania isi intampina cliensii a crescut, dupa ce, la inceputul lunii decembrie, s-au inaugurat doua spasii comerciale: restaurantul Oro Toro si o insula a brandului de produse cosmetice Alix Avien Paris.

Centrul comercial Plaza Romania, aflat in plin proces de renovare si modernizare, isi extinde si isi diversifica oferta de magazine de la o luna la alta. Astfel, de la inceputul lunii decembrie, cliensii mall-ului se pot bucura de oferta unui nou restaurant, Oro Toro, si de produsele cosmetice marca Alix Avien Paris.

Oro Toro ocupa o suprafasa de 83 de metri patrasi si este situat la etajul al doilea, in zona de food-court. Restaurantul le pune la dispozisie cliensilor un meniu variat, la presuri accesibile: burgeri deliciosi, dar si salate, sandvisuri si alte preparate. Preparatele pe baza de carne de vita au in compozisie carne pregatita in cadrul macelariei proprii. La Plaza Romania, cliensii pot savura burgerii preferasi – faimosul The Black Widow, preparat din carne Black Angus, The Godfather Burger, Cowboy Burger sau Oro Toro Burger, specialitatea casei.

Noua insula a brandului Alix Avien Paris este amplasata la etajul al doilea in Plaza Romania, la intrarea in cinematograful Movieplex. in noul spasiu dedicat frumusesii, cliensii au la dispozisie o gama larga de produse de make-up de calitate – fond de ten, rimel, truse de machiaj, farduri, rujuri sau oje. Aici vor gasi cele mai noi culori, cele mai noi produse si tendinse in materie de machiaj, care impaca toate gusturile.

Deschiderea celor doua magazine face parte din strategia de dezvoltare si modernizare a Plaza Romania. Recent, a fost inaugurata si o noua intrare in centrul comercial, pe latura de nord, precum si zona Rotonda.
Mai multe detalii: plazaromania.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here