Merck Sharp & Dohme, (MSD) unul dintre cei mai mari lideri mondiali din domeniul farmaceutic si-a extins contractul in cee ace privesc transporturile rutiere cu Kuehne + Nagel in Europa, Orientul Mijlociu, Africa(EMEA) si America de Nord pentru inca 2 ani.

Din anul 2012, MSD foloseste KN PharmaChain, care este o solutie a lantului de aprovizionare de specialitate conceput pentru nevoile industriei
farmaceutice si medicale. in cadrul cooperarii, Kuehne + Nagel va continua sa gestioneze certificatele GXP, FTL (Full-Truck-Load) si LTL (Less-than-Truck-Load), servicii de control al temperaturii pentru produsele farmaceutice din regiunea EMEA si in America de Nord.

In plus, Kuehne + Nagel organizeaza si executa transportul de produse farmaceutice paletizate de la locatiile de productie MSD din Europa si
America de Nord la centrele de distributie la nivel mondial. Aici, produsele MSD sunt gestionate si controlate de catre o echipa dedicata de
specialisti in domeniul farmaceutic a Kuehne + Nagel intr-un mediu special conceput pentru a satisface liniile directoare GXP.

„Kuehne + Nagel s-a dovedit a fi un partener de incredere, care este capabil sa indeplineasca provocarile cerintelor noastre datorita experientei sale in industria farmaceutica si medicala. Suntem increzatori ca aceasta colaborare va sustine ambitiile noastre de dezvoltare in urmatorii ani „, spune Frederic Brut, Director Executiv Global Logistics al MSD.

Stefan Paul, Vicepresedintele Executiv al Overland Kuehne + Nagel adauga: „Scopul nostru este de a aduce zi de zi avantaje eficiente si calitate pentru MSD. Suntem incantati sa prelungim acest parteneriat de succes „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here