Konica Minolta anunta lansarea seriei de echipamente multifunctionale color A3 bizhub C227 si C287 cu functionalitati de printare mobila de ultima generatie, conceputa pentru a satisface cerintele de mobilitate ale mediului de business. Noua serie reconfirma preocuparea continua a Konica Minolta pentru inovatie si pentru eficientizarea mediilor de lucru moderne, in contextul transformarii activitatii de birou si a nevoilor de printare din companii in ultimii ani.

Angajatii au nevoie de flexibilitate maxima pentru a putea printa oricand, oriunde si de pe orice dispozitiv mobil, iar companiile trebuie sa asigure cat mai multe optiuni pentru transmiterea joburilor catre echipamentele de printare. Seriile de echipamente multifunctionale color de la Konica Minolta indeplinesc aceste cerinte prin furnizarea unor functii moderne, precum accesul WiFi integrat, panouri de operare intuitive si individualizate sau cele mai recente tehnologii de interfata. Noile sisteme bizhub C227 si bizhub C287 sunt dotate cu un panou tactil de 7 inch si au incorporate tehnologile „Near Field Communication” (NFC) pentru dispozitivele Android si Bluetooth Low Energy pentru dispozitivele iOS, prin care utilizatorii conecteaza automat tabletele sau telefoanele inteligente la echipamentul de printare si beneficiaza de confortul functionalitatilor touch-to-print sau touch-to-scan.

Julien Azzi, Office Product Manager, Konica Minolta: “Suntem mandri sa prezentam clientilor nostri o noua serie de echipamente multifunctionale color care ofera functii inteligente pentru simplificarea muncii de birou. Conform mesajului “Giving Shape to Ideas”, Konica Minolta a creat aceasta noua gama de echipamente ca raspuns la nevoile clientilor nostri.”

Mai mult decat un multifunctional standard
Dincolo de aspectele de mobilitate, bizhub C227 si bizhub C287 ofera o multitudine de functionalitati care contribuie la eficientizarea activitatii angajatilor. Ambele modele impresioneaza prin productivitate, volume mari de printare si capabilitati extinse de finisare. Cu o dimensiune maxima a hartiei A3 si viteza de printare alb-negru sau color de 22 ppm pentru bizhub C227 si 28 ppm pentru bizhub C287, aceste echipamente sunt adecvate tuturor cerintelor de printare, copiere si scanare din mediul de afaceri actual. in plus, acestea au integrate un IWS si un web browser care permit personalizarea panoului echipamentului.

Printare durabila si eficienta a costurilor
Noile multifunctionale A3 ofera si mai multa grija pentru mediu. Datorita motorului compact, reproiectat, care duce la o reducere cu 15% a greutatii, consumului minim de energie si diverselor imbunatatiri hardware, noile echipamente bizhub au o amprenta de carbon redusa. Pe langa protectia mediului, clientii obtin reduceri ale costurilor de energie si printeaza mult mai eficient.

Mai multe informatii despre bizhub C227 sunt disponibile aici, iar despre bizhub C287 aici.

Konica Minolta Business Solutions Romania, filiala a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost infiintata pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existente pe piata locala inca din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions Romania a pastrat structurile şi reteaua de vanzari ale Minolta Romania, beneficiind de experienta de peste 24 ani de existenta pe piata romaneasca şi de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca şi in anii precedenti, rezultatele anului 2014 plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania.

Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie şi asigura servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi ofera Servicii Optimizate de Printare bazate pe solutii complete de management al documentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here