KFC inaugureaza miercuri, 25 noiembrie, cel de-al doilea restaurant din Targu Mures si primul de tip Drive Thru din acest oras. Fanii KFC vor gasi noul restaurant pe strada Gheoghe Doja nr. 64-68.

Pentru aceasta deschidere, KFC a realizat o investitie de 700,000 euro. Cu o suprafata de 169 mp, restaurantul dispune de 76 de locuri in interior si de 40 pe terasa exterioara. Odata cu extinderea lantului KFC, au fost create 50 de locuri noi de munca.

„Ne bucuram sa anuntam deschiderea celui de-al doilea restaurant din Targu Mures, de data aceasta in sistem Drive Thru, un concept foarte apreciat de clientii nostri. incepand de astazi, fanii KFC pot savura retetele delicioase preparate din pui, cu un timp de asteptare minim. ii invitam cu drag in noua locatie”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.

Pana in prezent, locuitorii orasului Targu Mures s-au putut bucura de preparatele brandului in restaurantul amplasat in centrul comercial Mures Mall. Odata cu inaugurarea noului restaurant, reteaua KFC din Romania ajunge la un numar total de 57 de restaurante. Pentru mai multe detalii despre noutatile pregatite de KFC, accesati pagina de Facebook KFC Romania, pagina de Instagram KFC Romania si site-ul www.kfc.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here