SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion si de infrumusetare, anunta lansarea unei campanii de Black Friday, atat in magazinul online, cat si in locatiile offline, pentru care a pregatit stocuri in valoare de peste 1 milion de euro si reduceri de pana la 50%.

Astfel, in perioada 20-22 noiembrie, vizitatorii site-ului www.SoleShop.ro, precum si ai magazinelor fizice din Bucuresti, Cluj-Napoca, Baia-Mare si Nurnberg (Germania) se vor putea bucura de reduceri de pana la 50% la mii de produse de lux, precum genti, parfumuri, cosmetice, accesorii fashion si ceasuri semnate de branduri renumite, precum Bvlgari, Dolce&Gabbana, Calvin Klein, Guess, Frends, Kenzo, Cartier, Ralph Lauren, Prada, Armani sau Tom Ford.

„Este pentru prima data, de la lansarea magazinului online, cand participam la Black Friday cu peste 20.000 produse in stoc si, cunoscandu-ne clientela, mizam in mod special pe gamele de parfumuri si cosmetice”, a declarat Angela tiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Potrivit afirmatiilor sale, cu ocazia BlackFriday, parfumurile pentru femei si cosmeticele pentru ochi si ten vor fi cu siguranta pe primele locuri in topul vanzarilor, urmate insa de gama de ceasuri.

De asemenea, o atentie deosebita se va acorda si gamei de genti de lux, compusa din produse semnate de cei mai mari designeri de moda din lume. Printre produsele ce se vor afla in promotie se numara si cel mai scump model din oferta retailer-ului, o geanta tip trapez de la Celine, al carei pret, in mod normal, depaseste 12.900 lei.

SOLE vizeaza 10.000 mii de clienti

Pentru prima editie de Black Friday, SOLE Luxury Boutique mizeaza pe cresterea numarului de clienti din perioada campaniei cu pana la 500% si anticipeaza un trafic de 10 ori mai mare pe durata weekend-ului, comparativ cu alte perioade din an.

in acest sens, pentru a oferi o experienta de shopping lipsita de incidente, compania va asigura o performanta crescuta a magazinului online, in timp ce intreaga echipa va fi permanent la dispozitia vizitatorilor si anunta un termen de livrare de aproximativ 1 – 3 zile lucratoare, aceasta efectuandu-se prin Fan Courier.

De asemenea, in perioada campaniei, transportul va fi gratuit indiferent de valoarea comenzii, iar clientii care platesc online, cu cardul, vor avea prioritate la livrarea produselor. Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile aici  www.soleshop.ro/blackfriday/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here