De curand a fost inaugurat un nou magazin in Plaza Romania – Maxi Toys, care ocupa o suprafata de 176,21 de metri patrati si se afla la parter.

Noul magazin din Plaza Romania ii asteapta pe cei mici cu o gama extinsa de jucarii – inclusiv branduri proprii (Qweenie, Rusher, Oasis, Tapioca, Kid’s world, My music style)- , de peste 2500 de produse de calitate, la prețuri accesibile. Copiii au la dispozitie puzzle-uri, papusi, jucarii de plus, articole aniversare, costume de carnaval, minimodele, jocuri (educative, pentru familie, de calatorie, etc), dar si jucarii de exterior. Spatiul comercial Maxi Toys, situat la parterul mall-ului Plaza Romania, este de de 176,21 de metri patrati.

Potrivit reprezentantilor Maxi Toys, “misiunea noastra este sa imbunatațim experiența cumparaturilor pentru orice familie prin oferirea unor servicii profesioniste”. Filosofia retailerului este concentrata in sloganul “Mai mult decat jucarii”, iar mascota lui este ursuletul Max.

Maxi Toys, unul din cei mai mari retaileri de jucarii din Europa, a intrat pe piata din Romania in vara anului trecut, drepturile de francizare fiind detinute de Nicoro Trading, unul dintre cei mai importanti distribuitori de jucarii la nivel national.

Primul magazin Maxi Toys a fost deschis in Franta, in 1992 – compania fiind fondata in 1989 -, iar francizarea a inceput in 1998. Din 1997, Maxi Toys este parte a consortiului olandez Blokker Holding, cu o cifra de afaceri anuala de aproape trei miliarde de euro, care mai detine 500 de magazine de jucarii sub brandurile Intertoys si Bart Smit. Retailerul Maxi Toys detine, in prezent, 240 de magazine in Belgia, Luxemburg, Franta, Elvetia, Italia, Turcia si Maroc.

Deschiderea magazinului Maxi Toys face parte din strategia de modernizare a Plaza Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here