Konica Minolta Business Solutions Romania desfasoara in perioada 28-30 octombrie 2015 expozitia Konica Minolta Open Days – echipamente si solutii de tipar digital. Participantii vor avea posibilitatea sa descopere noi oportunitati de dezvoltare in domeniul tiparului digital si vor putea testa sistemele performante de productie de la Konica Minolta si solutiile de eficientizare a productiei de printuri.

Expozitia care are ca scop prezentarea echipamentelor de productie si demonstrarea capacitatilor acestora va fi organizata la Cluj-Napoca. La fel ca si la editia precedenta, din 2013, locatia a fost aleasa ca urmare a solicitarilor sosite din partea furnizorilor de print digital din zona centrala a tarii. Specialistii companiei Konica Minolta Business Solutions Romania vor fi prezenti pentru a acorda suport tuturor participantilor interesati de solutiile si sistemele de productie dezvoltate.

Viorica Mocanu, director marketing la Konica Minolta Business Solutions Romania: “Evenimentul Open Days Konica Minolta din Cluj-Napoca subliniaza misiunea noastra de a fi un partener de incredere si a oferi solutii de optimizare a infrastructurii de tipar digital. Astfel, clientii nostri vor putea simplifica procesele de imprimare, vor beneficia de o crestere a veniturilor dar si de o reducere a costurilor in fluxurile de lucru zilnice. Drept rezultat, furnizorii de solutii de imprimare au parte de o abordare mai profitabila a propriei afaceri.”

in cadrul acestui eveniment, Konica Minolta Business Solutions Romania va prezenta o gama larga de solutii pentru furnizorii de print, oferindu-le posibilitatea de a afla mai multe despre sistemele de productie Konica Minolta si despre cum pot acestea sa le simplifice procesele de lucru si sa le eficientizeze activitatea prin utilizarea de aplicatii inteligente care imbunatatesc productivitatea procesului de tipar, in contextul noilor provocari din domeniul IT. Participantii vor avea posibilitatea sa descopere si sa testeze solutii de management al documentelor, solutii pentru optimizarea procesului de tipar si aplicatii interactive pentru consolidarea strategiilor de business. De asemenea, pentru a veni in intampinarea furnizorilor de print cu o gama cat mai variata de produse vor fi prezentate inclusiv comenzile online de printuri (web-2-print) si solutii de automatizare a fluxului de lucru in tipografii.

La eveniment, vor fi expuse sisteme de productie profesionale, unul dintre cele mai importante fiind bizhub PRESS C1085, unul dintre cele mai performante echipamente de productie de la Konica Minolta. Chiar daca evenimentul se adreseaza in mod special furnizorilor de print si tipografiilor, pentru a veni in intampinarea tuturor preferintelor invitatilor va fi prezent si bizhub C368, echipament office color lansat chiar in aceasta toamna, care aduce imbunatatiri fata de modelele anterioare echivalente din aceeasi serie.

Pe langa echipamentele de mai sus, in cadrul Konica Minolta Open Days – echipamente si solutii de tipar digital 2015 participantii vor mai putea testa echipamente de tipar digital color bizhub PRESS C1070P si bizhub PRO C1060L, pentru a se putea observa calitatea deosebita a imaginilor si viteza de imprimare superioara, iar bizhub PRESS 1052, sistem alb-negru dedicat in mod special productiei de carte in tiraj mic, isi va demonstra inca o data capacitatile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here