Expertii FESPA (Federation of European Screen Printers Association) se reunesc la Bucuresti pe 29 octombrie in cadrul conferintei “Digital vs. Serigrafie. Noi tendinte in industria de print”. Aceasta va avea loc la ora 9.30 in cadrul Hotelului Europa Royale si este organizata de ARSIT&D (Asociatia Romana de Serigrafie, Tampografie si Print Digital) si EUROEXPO.

Fostul Presedinte si viitorul Presedinte FESPA la Bucuresti

Gyorgy Kovacs – ex presedinte FESPA si Christian Duyckartes – vice-presedinte FESPA sunt doi dintre speakerii acestei conferinte si vor aborda teme precum: New trends in visual communications si The evolution of digital label printing- small series/high speed.

Gyorgy Kovacs
a devenit presedinte al FESPA in anul 2010, in Munchen. El a aderat la board-ul FESPA in 1996, dupa infiintarea Asociatiei Ungare de Imprimerie in 1992, al carei presedinte este, si un an mai tarziu a devenit si membru FESPA.

El reprezinta tarile din Europa de Est, iar acum este, de asemenea, activ in Comisia de proiecte FESPA, care este esentiala in dezvoltarea, finantarea si gestionarea initiativelor majore, cum ar fi FESPA Certified PDF, e-learning si linia de asistenta tehnica FESPA. El este purtatorul de cuvant pentru toate pietele emergente din Europa Centrala si de Est in board-ul FESPA.

Christian Duyckartes
este in prezent vice-presedinte al FESPA, iar in 2013 a fondat compania Retail Communicators, care furnizeaza servicii complete de promovare produse pentru importante branduri de retail de pe piata europeana, cu o cifra de afaceri de peste 100 milioane euro.

Inca din anul 2000, Christian a fost managing partner al Print&Display, companie localizata in Paris si Antwerp, companie specializata in crearea de materiale publicitare outdoor. Inca din ianuarie 2011, Christian este si CEO al GSI printing Nv (Graphic, Solutions, Innovate), cea mai mare companie de printing digital din Belgia.

In septembrie 2011, Christian devine si managing partner al Promocenter, companie specializata in designul si productia display-urilor si a solutiilor pentru promovare in magazine.

In completarea acestora, Peter Kiddell si Cristina Ungureanu (reprezentant EDCG SRL) vor vorbi despre oportunitatile actuale in industria printing-ului si cum sa adopti tehnologii “verzi” in aceasta industrie.

Peter Kiddell
Peter este inginer ca formare, tipograf ca alegere si profesor cu predilectie. El s-a alaturat industriei in anii “70 si a progresat prin diferite etape incepand cu vanzarea de echipamente, apoi ca director al unei societati de reprografica, dupa care si-a infiintat propria tipografie cu centre de productie in Yorkshire si Tara Galilor de Sud.In prezent este unui din cei mai competenti consultanti din industria printului .
Peter Kiddell este un speaker permanent al seminariilor cu teme in domeniul printului din Marea Britanie, Europa, Asia si Statele Unite ale Americii.

EDCG – Cristina Ungureanu
Tinand seama de interesul din ce in ce mai mare pentru protejarea mediului inconjurator si de legislatia europeana in domeniu, care devine din ce in ce mai riguroasa, EDCG si-a propus promovarea activa a produselor “prietenoase cu mediul”.

ELECTRONIC DESIGN & CONSULTING GROUP este un important distribuitor de  cerneluri serigrafice si tampografice pe piata romaneasca. Oferind un pachet complet imprimatorilor din industria serigrafica si tampografica, EDCG a devenit cunoscut atat in distributia de echipamente si materiale auxiliare pentru imprimarea serigrafica si pentru imprimarea tampografica, inclusiv fabricarea matritelor serigrafice si tampografice,cat si pentru imprimarea digitala..

De asemenea, EDCG este cunoscut in bransa pentru serviciile oferite –  consultanta, training si service echipamente
EDCG are 25 de ani de activitate pe piata romaneasca de imprimare grafica, fiind printre putinele firme deschise in 1990 care pana in 2015 au pastrat acelasi profil si acelasi actionariat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here