In primele 9 luni ale anului 2015, Honda Trading Romania a livrat 583 de unitati, depasind cu 46,8% rezultatele inregistrate in aceeasi perioada a anului 2014, cat si rezultatul total pe anul trecut, de 523 de unitati. in acelasi timp, Honda Trading Romania marcheaza a treia cea mai mare crestere in topul importatorilor auto pe piata din Romania.

Cel mai popular model din gama Honda a fost compacta Civic, in cele doua versiuni de caroserie Sedan si Hatchback, cu un volum total de 304 unitati livrate. Readus recent in prim planul cumparatorilor din Romania, Civic Sedan a reusit sa se impuna in categoria sedan-urilor compacte printr-un mixt atragator de dotari, spatiu si performante dinamice. Ca factor de referinta, in aceeasi perioada a anului 2014, au fost livrate 128 de unitati din gama Civic.

Restilizat in primavara acestui an, SUV-ul CR-V a atras 204 cumparatori, cu accent pe noul motor diesel 1.6 i-DTEC 160 CP, cel mai puternic propulsor din categoria sa de cilindree. Disponibila din luna august, optiunea de transmisie automata cu 9 trepte pentru CR-V a demonstrat un potential important, prin urmare se asteapta un rezultat pozitiv pana la sfarsitul anului, in special pentru versiunile de echipare superioare.

Strategia de innoire a gamei, ce a debutat in primavara la Salonul Auto de la Geneva, a intrat in efect si pe piata din Romania cu noile HR-V, Jazz si Type R lansate oficial cu ocazia SAB&Accesorii 2015.

Cu o gama complet noua incepand din luna octombrie a acestui an si cu un feedback foarte bun din partea clientilor care au plasat comenzi pentru noile modele cu luni inainte de lansarea oficiala a modelelor in Romania, Honda Trading Romania se asteapta la o continuare a trendului de apreciere a vanzarilor pana la sfarsitul acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here