Grawe România aniverseaza in luna octombrie 15 ani pe piata financiara locala. Compania, aflata in topul primilor 10 asiguratori la nivel national a avut o evolutie echilibrata. Cu un total de prime brute subscrise de 47 milioane lei, active de aproape 380 milioane lei si indemnizatii brute platite de 19,2 milioane lei la finalul anului 2014, Grawe isi demonstreaza stabilitatea.

Pe de alta parte, faptul ca a reusit performanta de a obtine profit in fiecare dintre cei 15 ani pe care ii implineste este o dovada a orientarii corecte pe o piata care nu a fost mereu stabila si care a lansat destule provocari jucatorilor.

“Acest moment aniversar este si unul de bilant, iar rezultatele sunt in masura sa ne bucure. Am construit un business stabil, clientii au siguranta protectiei din contractele semnate cu noi, iar plata daunelor se face corect si la timp. Acestea au fost obiectivele pe care le-am urmarit si nu cota de piata. Asadar, suntem pe un drum sigur, avem o crestere sanatoasa si proiectele pe care ni le-am propus au toate sansele sa devina realitate intr-un timp chiar mai scurt decât preconizam.” declara Paul Swoboda, CEO Grawe România.

Compania face parte din grupul austriac Grawe, care perpetueaza o istorie inceputa in anul 1828. Cele aproape doua secole de experienta in asigurari au contribuit major la modul in care Grawe si-a construit oferta de produse si portofoliul de clienti. Daca in anul 2000 avea numai asigurari de viata, in prezent Grawe pune la dispozitia clientilor sai si asigurari de sanatate, de accident si de locuinta – facultative si obligatorii.

„Deoarece preocuparea noastra majora a fost intotdeauna clientul, am cautat sa dezvoltam toate liniile de business: pe lânga asigurarile de viata, domeniu pe care il stapânim deplin, acoperim inca din anul 2010 nevoia de protectie a locuintei si bunurilor, riscul de accident si riscurile de calatorie. in consecinta, am evoluat de la statutul de asigurator de viata consacrat, la cel de asigurator compozit sigur, care are rezerve si face profit. Sintetizând, putem spune ca, prin produsele accesibile, vânzatorii profesionisti si vointa de a schimba o mentalitate refractara fata de ideea de asigurare, Grawe isi respecta angajamentul pe termen lung semnat in 2000 cu piata din România. Nu uitam nicio clipa ca suntem continuatorii unui proiect inceput acum 187 ani din dragoste de oameni si din dorinta de a-i ajuta. Acesta a fost inceputul Grawe, iar noi ne facem o datorie din a urma aceleasi principii corecte si sanatoase. Pâna la urma, acesti primi 15 ani ai nostri nu sunt decât o continuare a unei istorii vechi si frumoase” sustine Paul Swoboda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here