Ryanair, compania aeriana preferata a europenilor, a anuntat astazi, 17 Septembrie, programul de vara 2016 din Bucuresti, ce include 4 noi rute catre Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa si Roma. Noile rute vor transporta 1.1 Milioane de pasageri pe an si vor sustine in jur de 800 de locuri de munca din activitati comerciale si servicii conectate Aeroportului Henri Coanda Bucuresti (OTP).

Programul de vara 2016 al Ryanair in Bucuresti va aduce:

4 noi rute: Bologna (5 x sapt.), Milano Bergamo (1 x zi), Milano Malpensa (4 x sapt.) si Roma (2 x zi)
8 rute in total
1.1 Milioane de clienti pe an
825* locuri de munca pe an

Clientii romani, dar si vizitatorii Capitalei Romaniei pot alege din cele 8 noi rute din cadrul programului de vara 2016, pentru tarifele mici ale Ryanair, dar si pentru viitoarele imbunatatiri ce sunt aduse de programul “Always Getting Better” (AGB) printre care deschiderea de noi baze, un nou sit web personalizat, o noua aplicatie pe mobil, noi uniforme si meniuri de bord imbunatatite.

La Bucuresti David O’Brien, Ryanair, a declarat:

“Ryanair are placerea sa anunte lansarea Programului de Vara 2016 pentru Bucuresti, ce aduce 4 noi rute catre Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa si Roma Ciampino, si 8 rute in total, care vor transporta 1.1 Milioane de clienti pe an si vor sustine 800 de locuri de munca din activati comerciale si servicii conectate Aeroportului Henri Coanda Bucuresti.

Fiind cea mai mare companie aeriana din Europa urmarim ca in viitor sa crestem traficul nostru de pasageri, numarul de rute si locurile de munca sustinute pe Aeroportul Otopeni, dar si conectarea acestuia cu centrele de business cheie ale Europei. Ca urmare a largirii retelei noastre de rute, cea mai mare din Europa, facem din Ryanair alegerea ideala atat pentru clientii Business, cat si pentru cei de calatorii de placere.
Pentru a sarbatori lansarea noului nostru program de vara 2016 pentru Bucuresti, oferim spre vanzare 100,000 de locuri din cadrul intregii noastre retele de rute din Europa, la preturi promotionale care incep de la €19.99. Acestea pot fi rezervate pana Luni, 21 septembrie, miezul noptii. Pentru a nu pierde aceasta oferta extraordinara, clientii trebuie sa acceseze www.ryanair.com pentru rezervari.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here