Grupul MOL a invitat antreprenorii si companiile care doresc sa administreze benzinariile preluate de la ENI, respectiv fostele unitati Agip, sa depuna in acest sens scrisori de intentie, pana la 4 septembrie, informeaza Mediafax.

Grupul ungar vrea astfel sa isi armonizeze platformele de functionare ale benzinariilor din reteaua sa din Romania, se arata intr-un comunicat al MOL.

Grupul ungar de petrol si gaze a finalizat in luna februarie achizitia celor 42 de benzinarii cumparate de la ENI Romania, companie din grupul italian Eni, si a ajuns la o retea de aproximativ 200 de unitati de distributie a carburantilor.

„Majoritatea benzinariilor MOL Romania functioneaza sub platforma CODO – Company Owned, Dealer Operated, in timp ce reteaua achizitionata in luna februarie include unitati care functioneaza sub diverse forme de administrare. Avand in vedere necesitatea de a oferi clientilor si partenerilor produse si servicii de inalta calitate si de a asigura respectarea standardelor in intreaga retea a Grupului MOL in Romania, invitam antreprenorii sa isi trimita candidaturile pentru administrarea in regim de agentie a 35 de statii din reteaua noastra extinsa”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail, MOL Romania.

Benzinariile care vor trece la noua platforma de operare sunt amplasate in Bucuresti, Giurgiu, Bihor, Prahova, Constanta, pe autostrada A1, Craiova, Hunedoara, Buzau, Oradea, Otopeni, Petrosani, Pitesti, Ploiesti, Resita, Brasov, Sebes, Targoviste, Targu Jiu, Timisoara si in judetul Arad.

Agentii trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, cum ar fi sa dispuna de capital propriu pentru finantarea afacerii, sa depuna o scrisoare de garantie bancara, sa aiba experienta manageriala de cel putin trei ani precum si aptitudini antreprenoriale si experienta relevanta in vanzarea cu amanuntul si motivarea echipelor.

Pentru administrarea statiilor pot depune oferte inclusiv agentii actuali ai benzinariilor, precum si angajatii acestora, daca indeplines criteriile de preselectie, mentioneaza comunicatul citat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here