Un spatiu de trei ori mai mare, un design nou si reduceri de pana la 50% ii asteapta pe clientii Bucuresti Mall la noul magazin Colin’s, care se va redeschide duminica, 12 iulie.

Aflat la etajul intai al Bucuresti Mall, primul centrul comercial modern din Romania, noul magazin Colin’s si-a redesenat spatiul si s-a extins pe o suprafata de trei ori mai mare decat precedentul, avand in prezent 430 de m2.

Lucrarile de renovare si amenajare au durat 45 de zile, iar costul investitiei se ridica la 300.000 de euro. Noul spatiu are un design atractiv, modern, axat pe ideea de fashion, si care pune in valoare colectia de denim a renumitului brand de moda.

Din 12 iulie, clientii Bucuresti Mall se bucura de reduceri substantiale, de pana la 50%, la colectia de primavara-vara Colin’s.

Brandul Colin’s apartine companiei Eroğlu Holding, fondata in Instanbul in 1983. Colin’s este prezent pe trei continente, in 38 de tari, si are peste 600 de magazine. in Romania, retailerul international detine 8 magazine, iar pana la finalul lui 2016 isi propune sa extinda reteaua pana la 25 de unitati.
Redeschiderea magazinului Colin’s face parte din strategia de dezvoltare si modernizare a Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here