Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 47.90 euro*/segment (*TVA si taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.

„Zborurile interne au reprezentat intotdeauna o pondere foarte mare din totalul solicitarilor primite din partea pasagerilor nostri si ne bucuram ca astazi putem sa le indeplinim nevoile prin introducerea rutei Bucuresti – Iasi si retur, iar acest lucru a fost posibil si cu sprijinul reprezentantilor Aeroportului International Iasi.

Ruta Iasi – Bucuresti si retur se alatura zborurilor deja disponibile in orarul de iarna 2015/ 2016, incepand cu 25 octombrie si se va opera cu aeronave moderne de tip Boeing 737. Acest tip de avion ofera pasagerilor siguranta, un confort sporit, o durata redusa de zbor si poate opera in conditii meteo cu vizibilitate redusa.

Tariful pentru zborurile interne include un bagaj de mana in limita a 10 kg, 1 bagaj de cala in limita a 32 kg si un snack pe timpul zborului” ”, a declarat dl Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.
Rute Blue Air:

din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
din Sibiu: Stuttgart
din Constanta: Milano (Bergamo)
din Larnaca: Atena, Salonic
din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here