Nespresso, nume de referinta la nivel mondial in domeniul cafelei de cea mai inalta calitate, ambalata in capsule, anunta oficial lansarea magazinului online din Romania, www.nespresso.com/ro. Magazinul va fi disponibil si prin intermediul aplicatiilor mobile iOS si Android.

Magazinul online va functiona complementar cu serviciul exclusiv de asistenta telefonica dedicat clientilor – linia telefonica gratuita 0 800 0008 300 fiind la dispozitia acestora pentru a le oferi consiliere cu privire la alegerea cafelei, a espressoarelor si a accesoriilor – intr-o strategie unica de comercializare, extrem de utila pentru intelegerea detaliata a preferintelor consumatorului si satisfacerea dorintelor lor.

Pasul urmator lansarii magazinului online este deschiderea primului Nespresso Boutique din Bucuresti, care isi va deschide portile pe Calea Dorobantilor nr. 210, spre finalul verii, oferind consumatorilor din Romania aceeasi experienta iconica, exclusivista, pe care o traiesc membrii Clubului Nespresso din intreaga lume.

“Lansarea platformei Nespresso in segmentul de comert online este un pas mult asteptat. Ne dorim sa le oferim consumatorilor mai mult decat cafea Grand Cru de cea mai inalta calitate; suntem aici pentru a le oferi o experienta de brand unica. Mediul online ne conecteaza cu consumatorul exigent, pasionat, cunoscator, care necesita toată atentia si grija noastra. De aceea, suntem mereu gata sa il ascultam si sa venim in intampinarea dorintelor sale”, spune Sonia Nastase, Country Manager Nespresso Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here