Retailerul electro – IT Altex deschide, joi, cel mai mare magazin din Timisoara, in urma unei investitii de 5,4 milioane de euro, show-room-ul avand 2.400 de metri patrati si o oferta de 15.000 de produse, anunta Mediafax.

Magazinul, de tip green field, construit pe o suprafata de teren de 2.400 de metri patrati, este amplasat in nordul orasului, in apropierea centurii ocolitoare a Timisoarei, care face legatura apoi cu Autostrada Arad – Timisoara.

Investitia ajunge la suma de 5,4 milioane de euro, iar in magazin exista o oferta de peste 15.000 produse.

”in anul 2008, am cumparat terenul, apoi a urmat criza economica, iar planurile noastre au iesit complet din peisaj. 2009-2010 a fost o perioada dificila din punct de vedere economic, iar un astfel de proiect nu avea sustenabilitate. Noi am avut rabdare. Constructia efectiva a durat sase luni si cred ca Timisoara avea nevoie de acest proiect ieri. Ne cerem scuze ca am intarziat”, a declarat miercuri, Dan Ostahie, directorul Altex Romania, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc in incinta magazinului.

Noul magazin Altex care se deschide la Timisoara pune la dipozitia clientilor sai 30 de specialisti ce vor oferi cele sfaturi pentru achizitionarea produsului dorit.

Produsele Altex cumparate din magazin vor putea fi livrate clientilor in cel mult 24 de ore, iar comenzile online vor fi livrate in aceeasi zi pentru clientii din Timisoara.

in Timisoara functioneaza alte doua magazine Altex, acesta fiind cel de-al treilea, iar reprezentantii companiei spun ca aici este cea mai dinamica piata, dupa Bucuresti.

Altex, detinut de omul de afaceri Dan Ostahie, are o retea nationala de peste 90 de magazine aflate in cele mai importante orase din tara si un magazin online.

Compania are aproximativ 2.000 de angajati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here