In urma participarii la editia de anul acesta a CeBIT, cel mai important targ international de IT si tehnologia calculatoarelor din lume, QuickMobile, cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, isi va extinde oferta de gadget-uri cu dispozitive inteligente, care aduc conceptul Internet of Things in casele romanilor.

Noua categorie de produse ce vor fi disponibile in curand in magazinele QuickMobile si pe site-ul www.quickmobile.ro include dispozitivele controlabile de pe terminalele mobile, in timp ce categoria produselor pentru monitorizarea starii de sanatate va fi si ea extinsa.

„Produsele de Health&Fitness au fost atat de bine primite de clientii din Romania, incat ne-am decis sa extindem categoria cu si mai multe produse de acest tip. in plus, am luat decizia sa introducem o noua categorie de produse care au menirea sa faca viata mai usoara, si anume dispozitivele inteligente, care inglobeaza conceptul de Internet of Things”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Astfel, QuickMobile va pune la dispozitia romanilor gadget-uri pentru controlul temperaturii in casa prin intermediul telefonului, camere video inteligente, cu senzori de miscare si sunet conectate direct de pe smartphone, precum si sisteme de monitorizare pentru animalele de companie, care arata daca animalul a iesit din perimetrul prestabilit, care este pozitia lui exacta sau daca a facut suficienta miscare.

De asemenea, QuickMobile va include in oferta si becuri inteligente, care permit controlul culorii si intensitatii luminii prin intermediul telefonului mobil, dar si sisteme pentru monitorizarea plantelor, care trimite notificari atunci cand acestea necesita sa fie udate.

in ceea ce priveste dispozitivele pentru fitness si monitorizarea sanatatii, QuickMobile isi va extinde oferta actuala cu noi gadget-uri pentru monitorizarea tensiunii arteriale, a glicemiei, a alimentatiei, dar si cantare wireless.

„Ne bucuram ca le putem oferi clientilor din Romania aceste dispozitive de viitor, menite sa le faca viata mai usoara. Internet of Things este un concept din ce in ce mai popular la nivel global si suntem mandri sa fim primii care pun la dispozitia romanilor produse din aceasta categorie”, a adaugat Tudor Țiboc.

Produsele vor fi disponibile in cel mai scurt timp de la intrarea lor in stocurile de pe piata internationala. in ceea ce priveste preturile dispozitivelor, acestea vor fi accesibile, fiind stabilite de producator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here