Editia Aniversara ce marcheza 20 de ani de cand se organizeaza turneul de tenis din Bucuresti va reuni nume mari din circuitul profesionist ATP: Gilles Simon, Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Lukas Rosol si Andreas Seppi se numara printre favoriti. Editia 2015 BRD Nastase Ṭiriac Trophy, care se desfasoara in perioada 18-26 aprilie la Arenele BNR din Bucuresti, ofera iubitorilor de tenis si un meci demonstrativ sustinut de legendarii Henri Leconte, Mansour Bahrami, Ilie Nastase si Andrei Pavel.

Gilles Simon (14 ATP), principalul favorit

Principalul favorit al turneului este jucatorul francez Gilles Simon (14 ATP), triplu campion la Bucuresti in 2007, 2008 si 2012. Aflat in premiera pe tabloul BRD Nastase Ṭirac Trophy jucatorul croat Ivo Karlovic (24 ATP) vine la Bucuresti in postura favoritului doi.

Lukas Rosol (30 ATP), finalist in 2014 si detinator al titlului in 2013, isi disputa sansele repetarii performantelor de la Bucuresti. Guillermo Garcia-Lopez, Marcos Baghdatis, Andreas Seppi, Viktor Troicki si Sam Querrey, vor fi si ei prezenti pe tabloul BRD Nastase Ṭiriac Trophy.

Horia Tecau, campionul BRD Nastase tiriac Trophy la dublu in 2012, 2013 si 2014 isi va apara titlurile cucerite la Bucuresti alaturi de Jean-Julien Rojer. Cei doi formeaza echipa de dublu numarul doi mondial, sezonul acesta avand un titlu cucerit la Rotterdam si o finala disputata la Sydney. Florin Mergea vine si el la Bucuresti cu partenerul sau, Dominic Inglot, cu care a castigat deja doua partide istorice in fata fratilor Bryan.

Meciul demonstrativ Enel „4 Stele Pline De Energie”: Henri Leconte, Mansour Bahrami, Ilie Nastase si Andrei Pavel – sambata, 25 aprilie
Ziua semifinalelor de simplu si de dublu BRD Nastase Ṭiriac Trophy se va incheia cu un spectacol memorabil in care umorul si momentele speciale vor transforma Arena Centrala in gazda perfecta pentru tenisul spectacol. Traditionalul meci demonstrativ sustinut de Enel Romania in ultimii 9 ani va aduce impreuna jucatorii legendari Henri Leconte, Mansour Bahrami, Ilie Nastase si Andrei Pavel.

„Nastase-Ṭiriac Trophy”, trofeul 2015 creat de artistul Ioan Nemtoi

Editia 2015 isi va premia campionul cu un nou trofeu semnat de artistul roman Ioan Nemtoi. Creatia urmeaza linia trofeelor create de artist in cadrul editiilor anterioare, fiind conceput in cele doua culori reprezentative turneului, rosu si negru. Forma trofeului reuneste trei cercuri, simbolice ideii de minge, dinamism si continuitate, a lipsei limitelor si a infinitului de posibilitati.

Biletele la semifinale si finale s-au vandut in proportie de 60%

Biletele BRD Nastase Ṭiriac Trophy sunt disponibile in reteaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe www.eventim.ro (sistemul Print At Home disponibil). Pretul biletelor variaza intre 15 si 50 de lei. La doar cateva zile de la lansare, abonamentele BRD Nastase Ṭiriac Trophy au fost sold-out, iar in acest moment biletele pentru semifinalele si finalele de simplu si dublu s-au vandut in proportie de 60%.

Intrari libere

Intrarea este libera pentru publicul larg in perioada 18-19 aprilie, iar juniorii pana in varsta de 16 ani legitimati la cluburile de tenis, copiii cu varsta prescolara, elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de acces liber si intre 20-23 aprilie, in limita a 500 de intrari pe zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here