ALD Automotive, unul dintre principalii jucatori de pe piata de leasing operational din Romania, a incheiat anul 2014 cu o crestere de 15% a flotei, ajungand la aproximativ 8 400 de autovehicule si consolidandu-si astfel pozitia pe piata cu o cota de 17%. La sfarsitul lui 2014, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 30.2 milioane de Euro, potrivit sistemului de raportare al Grupului ALD Automotive.

Portofoliul de clienti ALD Automotive a crescut in 2014, ajungand in prezent la 270 de companii din industrii precum: farma, FMCG, asigurari, IT sau telecom. 80% din flota nationala a ALD Automotive este contractata in leasing operational full service, un segment care a crescut cu 9% anul trecut. Restul de 20% dintre autovehicule sunt administrate in regim de management de flota. ALD Automotive a investit in achizitionarea a aproape 2 000 de autovehicule, deopotriva noi si din contracte de vanzare si leaseback.

Anul 2014 a dus de asemenea rezultate semnificative si pentru vanzarile de masini second hand prin intermediul ALD Carmarket, website-ul de licitatii ALD Automotive, unde au fost vandute peste 6 000 de autovehicule, de la lansarea platformei, acum 5 ani. Anul trecut, vanzarile de autovehicule uzate au crescut cu 9% in comparatie cu 2013, ajungand la 1 442 de autovehicule din care 80% au fost vandute online.

Pentru anul 2015, cel de-al 10-lea pentru ALD Automotive pe piata locala, compania estimeaza continuarea cresterii si se asteapta ca flota sa depaseasca 9 000 de autovehicule. ALD Automotive va continua colaborarea solida cu clientii sai oferindu-le consultanta pentru solutii de optimizare a costurilor cu flota auto si servicii noi menite sa creasca performanta si mobilitatea flotelor.

Raportarea cifrei de afaceri in sistemul Grupului ALD Automotive este bazata pe sistemul contabil international.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here