IMMOFINANZ Group, cel mai mare proprietar de spatii de birouri din Bucuresti, anunta incheierea a noi contracte si prelungirea acordurilor existente in Iride Business Park, pentru o suprafata totala de circa 11.000 mp. Compania austriaca a facut cunoscute recent planurile sale de a extinde Iride Business Park in conceptul Iride City, prima cladire de birouri urmand a fi finalizata la inceputul anului 2016, dupa o investitie de aproximativ 34 milioane de euro.

Parteneri pe termen lung ai companiei din Iride Business Park au prelungit acordurile de inchiriere pentru circa 7.800 mp. Printre acestia se numara Japan Tobacco International (JTI), Prima Broadcasting Group, Mercury 360 Communications, LS Travel Retail Romania sau Diadent Medical. Chiriasii dispun de o suprafata totala inchiriata de circa 15.000 mp si se afla in Iride Business Park in medie, de 10 ani.

Alti chiriasi au optat pentru extinderea spatiilor inchiriate in incinta Iride Business Park, cum ar fi Mondo di Pasta cu 1.100 mp, in timp ce Vinimondo a decis sa inchirieze un spatiu cu specificatii tehnice superioare si sa se extinda cu circa 400 mp. De asemenea, Iride Business Park isi deschide usile pentru noi chiriasi – incepand din acest an, DutyFly Solutions, o companie franceza specializata in gestionarea vanzarilor la bordul aeronavelor, a inchiriat un spatiu de 740 mp.

„Suntem foarte multumiti sa vedem ca parteneriatele pe termen lung continua. Suntem implicati in mod constant si investim pentru a raspunde si a anticipa nevoile chiriasilor nostri; observam rezultate pozitive traduse printr-o rata de ocupare in crestere. Viziunea noastra si planurile pe termen lung pentru Iride City au trezit interes si un raspuns pozitiv atat de la chiriasii nostri actuali, cat si de la potentialii chiriasi” a declarat Sorin Visoianu, Country Manager Office & Logistics pentru Romania si Bulgaria.

Cel mai mare parc de afaceri din Bucuresti si unul dintre cele mai longevive din partea de nord a orasului, Iride Business Park gazduieste companii de top internationale si locale. intinzandu-se pe o suprafata de 17 hectare de teren, dispune de 93.000 mp suprafata inchiriabila, in 20 de cladiri cu inaltime variabila, de la 1 etaj la 8 etaje. Parcul de afaceri va trece printr-o transformare de proportii pentru a deveni un cartier urban modern – Iride City.

IMMOFINANZ Group este principalul proprietar de cladiri de birouri din Bucuresti, cu 8 cladiri de birouri avand o suprafata totala inchiriabila de 206.250 mp, cu o valoare contabila de aproximativ 348.5 milioane de euro, la 31 octombrie 2014. Prin managementul activelor sale, echipa IMMOFINANZ se asigura ca toate proprietatile pe care le detine sunt constant imbunatatite si aduse la cele mai moderne standarde tehnice, pentru a oferi chiriasilor spatii de o foarte buna calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here