La Conferinta din Orientul Mijlociu si Expozitia MRO din Dubai, SR Technics si Kuehne + Nagel a anuntat ca parteneriatul de succes prin care clientilor SR Technics le sunt furnizate servicii de depozitare, logistica pentru piesele de schimb si servicii de distributie va continua sa se dezvolte.

Industria aerospatiala din Orientul Mijlociu se extinde rapid. Potrivit SR Technics, Centrul de distributie regionala (RDC) in Dubai manipuleaza deja 65.000 de tranzactii anuale si intentioneaza sa dubleze tranzactiile la 120,000 in urmatorii cinci ani.

In conformitate cu cresterea volumului, SR Technics isi dezvolta deasemenea si serviciile sale de asistenta pentru clienti. Pentru a sprijini o astfel de crestere, s-a decis prelungirea parteneriatul cu Kuehne + Nagel in aceasta regiune. Serviciul RDC pe care SR Technics il ofera cu ajutorul asistentei lui Kuehne + Nagel, include o gestiune 24/7 pentru logistica inbound si outbound a componentelor utilizabile si inutilizabile pentru componentele de aeronave.In plus sunt furnizate si servicii precum inspectia pieselor, de depozitare in depozit, de brokeraj, de control al inventarului si o serie de alte servicii pentru lantul de aprovizionare.

In cadrul programului sau “Supply the Sky”, Kuehne + Nagel ofera o gama integrata de servicii logistice pentru industria aerospatiala. Compania dezvolta si ofera solutii personalizate pentru producatorii produselor aerospatiale, companii de leasing, companii aeriene si furnizorii de servicii in domeniul intretinerii, reparararii, reviziei, de handling la sol si servicii de zbor.

In Dubai aceste servicii sunt furnizate de hub-ul Kuehne + Nagel in apropiere de Aeroportul International Maktoum Al, care ofera legaturi frecvente si scurte in regiunea Orientului Mijlociu, precum si in alte zone ale lumii.2 of 3 Felix Amman, Senior Vice President Componente la SR Technics, a declarat: ” Lucram cu Kuehne + Nagel de mai multi ani pentru a servi clientii nostri la nivel mondial. Regiunea Orientului Mijlociu are un potential enorm pentru viitor si, ca atare, suntem multumiti ca Kuehne + Nagel ne va furniza servicii de la hub-ul din Dubai. “Ne bucuram de decizia SR Technics de a extinde cooperarea noastra si asteptam cu nerabdare sa le oferim suportul necesar pentru extinderea lor in acest domeniu foarte dinamic al lumii. „, a adaugat Erik Goedhart, Senior Vice President Aerospace al Kuehne + Nagel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here