Miercuri, 25 februarie, TechHub Bucharest organizeaza Demo Night, eveniment in cadrul caruia 10 startup-uri inovatoare in domeniul tehnologiei isi vor prezenta produsele in fata audientei si vor primi feedback din partea juriului. Echipele interesate sa participe sunt invitate sa aplice pe site-ul evenimentului pana joi, 12 februarie, iar finalistii vor fi anuntati luni, 16 februarie.

Evenimentul se adreseaza startup-urilor early stage in domeniul tehnologiei care au cel putin un prototip pentru produsul pe care il dezvolta. Finalistii vor urca pe scena TechHub Bucharest si vor avea la dispozitie 5 minute pentru prezentare, urmate de alte 3 min pentru a primi feedback din partea juriului si a raspunde la intrebarile primite din audienta. La final, juriul va acorda doua premii speciale pentru cel mai bun startup si cel mai bun pitch.

in plus, echipele vor avea ocazia sa discute in mod direct cu reprezentantii juriului si sa dezvolte conexiuni valoroase cu acestia. Printre profesionistii care vor evalua prezentarile echipelor se numara Bogdan Iordache (Investment Manager 3TS Capital Partners / Co-Fondator How to Web & TechHub Bucharest), Cosmin Ochisor (Business Development Manager hub:raum), Rumen Iliev (Partener LAUNCHub), Cristi Badea (Co-Fondator MavenHut) sau Madalina Paraschiv (Product Manager Okapi Studio).

Persoanele pasionate de tehnologie care isi doresc sa vada prezentarile echipelor sunt invitate sa faca parte din audienta. Participarea la TechHub Bucharest Demo Night este gratuita in limita locurilor disponibile, iar inscrierile vor fi deschise luni, 16 februarie, dupa anuntarea echipelor finaliste. Pentru a fi la curent cu ultimele noutati, persoanele interesate se pot inregistra aici.

Programul evenimentului este:
18:30 – 19:00 Primirea participantilor
19:00 – 20:30 Sesiune de pitching (pana la 10 startup-uri selectionate)
20:30 – 20:50 Prezentare How to Web MVP Academy / Deliberare juriu
20:50 – 21:00 Anuntarea castigatorilor
21:00 – 22:30 Networking & bere

Startup-urile care vor sa isi prezinte produsul in fata audientei si sa primeasca feedback din partea juriului pot aplica completand formularul de inscriere disponibil online aici pana joi, 12 Februarie. Echipele finaliste vor fi anuntate luni, 16 februarie, cand vor fi deschise si inscrierile pentru a face parte din audienta TechHub Bucharest Demo Night.

Despre TechHub Bucharest
TechHub Bucharest este primul spatiu de co-working din Romania adresat exclusiv profesionistilor in tehnologie care isi doresc sa lucreze dintr-un mediu creativ si dinamic. Centrul comunitatii tech din Bucuresti, TechHub Bucharest dispune de un spatiu impartit intre birouri permanente pentru membrii rezidenti, locuri pentru co-working, sali de intalnire si un spatiu de evenimente, unde au loc saptamanal intalniri care abordeaza subiecte legate de tehnologie si antreprenoriat. Pe langa spatiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiaza de acces la reteaua globala TechHub si la evenimentele organizate de comunitatea online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here