Asociatia Planeta Verde in parteneriat cu REECO (Renewable Energy Exhibition and Conference Organiser) organizeaza Conferinta “Waste 2 Energy Explorarea Oportunitatilor – Sinergii pentru Prezent si Viitor”, care va avea loc in cadrul celui de-al 7-lea targ international pentru energie regenerabila si eficienta energetica, la Sala Palatului.

Tematica conferintei “Explorarea Oportunitatilor – Sinergii pentru Prezent si Viitor” se bazeaza pe PROPUNEREA Uniunii Europene privind combaterea schimbarilor climatice și energia in perspectiva anului 2030.

In cadrul Conferintei se vor explora oportunitatile de obtinere a energiei cu ajutorul industriei de deșeuri din Romania prin intermediul legislatiei si a oportunitatilor de investitii, de colaborare/ parteneriat și de utilizare a unor practici și tehnologii inovatoare. Se va aborda si tema viitorului industriei de deșeuri din Romania in sensul utilizarii acesteia pe piata de energie din surse regenerabile și alternative.

Romania si celelalte state membre ale UE au capacitatea administrativa / civica de a implementa noile obiective? Cum poate capacitatea administrativa a acestor tari sa fie consolidata pentru a le asigura si cum pot aceastea oferi certitudini investitorilor pentru proiecte de infrastructura pe termen lung? Care este rolul ONG-urilor?

Evenimentul reuneste actori importanti atat din sectorul de management al deseurilor, din sectorul energetic, cat si din domeniul stiintific/ universitar. Speram ca mesajele ce vor veni din partea speakerilor si a participantilor sa ne ajute in clarificarea situatiei existente dar, in principal, a celei viitoare.

Conferinta este sustinuta de Intersemat si Global Innovation Solution.

Reprezentantii presei sunt invitati sa participe la acest eveniment, la Sala Palatului, incepand cu ora 09:00.

Pentru detalii si confirmari de participare va stam la dispozitie la numarul de telefon 0740017040 sau pe adresa de email [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here