BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a inregistrat in primele trei trimestre ale anului 2014 o crestere a portofoliul de credite cu 43% comparativ cu aceeasi perioada din 2013, ajungand la 143 milioane lei si o crestere a depozitelor atrase de 29%.

In portofoliul BCR Banca pentru Locuinte exista peste 357.000 de contracte pe baza carora clientii au economisit peste 2,1 miliarde lei. Valoarea contractelor incheiate in primele trei trimestre ale anului 2014 a fost de 2.162 milioane lei, cu 57% mai mare decat valoarea contractelor incheiate in aceeasi perioada a anului 2013 (1.374 milioane lei).

„BCR Banca pentru Locuinte a continuat trendul crescator si in anul 2014, consolidandu-si pozitia de lider de piata in sectorul de banci de economisire-creditare din Romania. Desi contextul economic a ramas unul dificil, clientii BCR Banca pentru Locuinte au continuat sa economiseasca si sa investeasca pentru imbunatatirea locuintelor lor. Astfel, in primele trei trimestre ale anului 2014, depozitele atrase de banca au inregistrat cresteri de 29% fata de luna septembrie 2013, iar portofoliul bancii a depasit 357.000 contracte de economisire-creditare”, a declarat Carmen Schuster, Vicepresedinte BCR Banca pentru Locuinte.

Clientii sunt atrasi in continuare de stabilitatea sistemului de economisire-creditare, in cadrul caruia caracteristicile produselor sunt fixate si cunoscute inca din momentul semnarii contractului. Astfel, clientul cunoaste de la inceput dobanda fixa oferita de banca in etapa de economisire (2% pe an) si dobanda fixa perceputa dupa repartizarea contractului, pe toata durata etapei de creditare (5% pe an).

In prezent, BCR BpL acorda finantari anticipate si intermediare cu dobanda fixa de 4,44%.

Produsele BCR Banca pentru Locuinte nu sunt afectate de riscurile valutare si de riscurile de crestere a dobanzii pentru ca sunt acordate doar in lei si cu dobanda fixa.

Mai mult decat atat, BCR Banca pentru Locuințe nu percepe niciun comision de analiza a creditului si niciun comision la evaluarea imobilului adus in garantie. Comision 0 este si in cazul rambursarii anticipate, iar asigurarea de viata este gratuita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here