Asociatia Consultantilor in Management in Romania (AMCOR), in parteneriat cu Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) organizeaza pe data de 14 noiembrie 2014 conferinta internationala cu tema „Consultanta in management – Inovare in afaceri”.

Evenimentul va avea loc in cadrul hotelului Howard Johnson, sala Iridium, incepand cu ora 8:30. Adresa hotelului este Calea Dorobantilor, nr. 5-7.

Scopul organizarii acestei conferinte este acela de a evidentia importanta consultantei in management pentru dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii (care sunt motorul oricarei economii durabile) si de a analiza rolul pe care aceasta il are in dezvoltarea strategiilor de inovare (care ii pot crea un avantaj clientului in raport cu concurenta).

Evenimentul isi propune sa creeze un cadru favorabil transferului de bune practici in domeniul inovarii intre piata externa de consultanta (prin intermediul dlui. Brian Ing si a dlui. Constantinos Stavropoulos) si piata interna de consultanta (prin intermediul dnei. Daniela Marin, dlui. Sorin Caian, dlui. Mihai Svasta si dlui. Bogdan Pletea, dl. Mihai Bocai, dl.Telliso si dl. Lucian Florea ).

Dna. Daniela Marin, National Programme Manager BERD, va prezenta in cadrul sesiunii „Consiliere profesionala pentru intreprinderile mici din Romania. Suportul BERD pentru dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii din Romania.” Programele prin care Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare vine in ajutorul dezvoltarii afacerilor mici si mijlocii din Romania.

Prezentarile dlui. Constantinos Stavropoulos si a dlui. Brian Ing vor pune accent pe trendurile existente la nivel international in domeniul consultantei in management, titlurile temelor dumnealor fiind Inovare strategica – Parcursul si provocarile CMC, respectiv Inovarea si represiunea inovarii.

Experienta CMC in Romania va fi expusa audientei de catre dl. Bogdan Pleteea, membru al Comisiei de Certificare CMC AMCOR, prin prezentarea cu tema „Standardul CMC”.

Dl. Mihai Svasta, membru al Consiliului Director AMCOR si reprezentant al ICG Integrated Consulting Group, va sustine in cadrul evenimentului o prezentare aplicata despre “Cum aplic inovarea in afacerea mea?”

in cadrul Conferintei participantii vor lua parte si la prezentarea studiului de caz Neuromed – ingredientele succesului, prezentat de catre dl. Mihai Bocai, dl.Telliso si dl. Lucian Florea dar si la o sesiune de discutii pe teme precum ”Accesul la finantare pentru inovatie in afaceri” si ”Maximizarea beneficiilor obtinute din consultanta”

Evenimentul va fi urmat de un pranz destinat networkingului.

Asteptam confirmarile dvs. pe adresa de e-mail [email protected], pana pe data de 10 noiembrie 2014. Participarea la acest eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here