Mega Image a dezvoltat in parteneriat cu eMAG platforma online „Supermarket la tine acasa”, disponibila la nivel national, prin care clientii celor doi retaileri pot comanda incepand de marti peste 7.500 de produse specifice unui supermarket, au anuntat companiile.

In prima etapa, magazinul online „Supermarket la tine acasa” va functiona in versiunea beta, deoarece atat oferta de produse, cat si platforma si serviciile vor fi ajustate si optimizate pentru a imbunatati constant experienta de cumparare, informeaza Mediafax.

„Prin lansarea in mediul online, ne extindem strategia noastra de proximitate, astfel incat sa raspundem nevoilor clientilor nostri (…)”, a declarat Xavier Piesvaux, directorul general al Mega Image Romania.

Pentru a sustine acest proiect, Mega Image a construit un depozit special in Bucuresti, unde produsele comandate online sunt selectionate si pregatite de livrare la domiciliu sau pentru ridicare din magazine.

Livrarea la domiciliu se va face in maximum 24 de ore oriunde in tara, iar clientii pot alege ziua si intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face in intervalul de functionare a fiecarui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numara Mega Drive, situat in Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucuresti, dar si alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucuresti si Ilfov.

Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. in cazul ridicarii comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plata acceptata este online.

„Este un pas important, care ne aduce mai aproape de realizarea principalului nostru obiectiv – transformarea eMAG in magazinul online din care clientul nostru poate cumpara orice, oricand. Prin functionalitatile specifice ale sectiunii Supermarket, personalizam cumparaturile recurente. De exemplu, functia repeta comanda tine minte ce isi doreste fiecare client sa aiba in cosul sau de cumparaturi curente si ii permite astfel sa-si faca foarte usor si rapid aprovizionarea”, a aratat Violeta Luca, vicepresedinte si director executiv al eMAG.

La mijlocul lunii iulie, Mega Image a introdus serviciul de livrari la domiciliu pentru produsele congelate din magazinul sau specializat AB Cool Food, care pot fi comandate telefonic sau online pe site-ul magazinului de catre toti consumatorii din Bucuresti si judetul Ilfov.

Fondat in 1995, Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania care cuprinde in prezent 332 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (174), Shop&Go (156), AB COOL FOOD (1) si Mega Drive (1).

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG este unul dintre cele mai mari magazine online de pe piata romaneasca. Magazinul online este detinut de grupul Naspers 74,2% si Iulian Stanciu – 25,8%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here