spatii comerciale de vanzare bucuresti

Potrivit agentiei imobiliare Regatta, raportul intre inchirieri si vanzari de spatii comerciale din punct de vedere al volumului tranzactionat este de 7/3, asta si datorita faptului ca spatiile comerciale puse la vanzare sunt cautate de regula de investitori, ci nu de societatile comerciale interesate sa isi desfasoare activitatea comerciala in respectivul sediu. In continuare, va vom prezenta cateva oferte de spatii comerciale de vanzare in Bucuresti de pe site-ul agentiei imobiliare Regatta, precum si preturile chiriilor practicate in funtie de zona.

 

Oferte de vanzari spatii comerciale in zona Decebal

 

Pe una dintre cele mai populare artere din Bucuresti, bulevardul Decebal, un spatiu comercial este disponibil spre vanzare la pretul de vanzare de 370.000 Euro. Oportunitatile de investitii provenite din din exploatarea spatiilor comerciale atat pentru proiecte antreprenoriale cat si pentru inchiriere sunt sustinute de asocierea bulevardului Decebal in special cu segmentul de vanzari si conectarea sa la Piata Alba Iulia, unul dintre centrele financiare din Bucuresti. Acest spatiu poate fi gasit in categoria de Spatii comerciale de vanzare in zona Decebal pe site-ul agentiei Regatta Imobiliare.
Pozitionarea stradala, ce beneficiaza de un trafic pietonal intens si deschiderea de 11 ml recomanda spatiul comercial de vanzare pentru magazine, cafenele, ceainarii, cofetarii sau restaurante take away, asigurand vadul comercial necesar.
Spatiul comercial are o dispunere de 111,22mp la parter si 29,57mp la mezanin. Dincolo de suprafata totala de 140.79 m a spatiului comercial, astfel de proiecte fiind favorizate de accesul din spate.

 

Spatiile comerciale scoase la vanzare in Dorobanti

 

Pentru pretul de vanzare de 2500 Euro/mp este disponibil in zona Dorobanti un spatiu comercial cu o suprafata totala de 110 mp. Potentialul comercial important al zonei este sustinut de pozitionarea deosebita a spatiului comercial, vizibilitatea sa fiind completata de o deschidere de 7 ml a vitrinei. Spatiul comercial din zona Dorobanti cuprinde o portiune de 60 mp la parter avantajoasa in special pentru activitatea comerciala a magazinelor. Cu o suprafata de 50 mp, demisolul permite atat extinderea activitatii comerciale, cat si convertirea intr-un birou. Pentru a vedea acest spatiu si multe altele, vizitati: spatii comerciale de vanzare in Dorobanti – Regatta.ro.

 

Zona Magheru continua sa ofere oportunitati indiferent de expunerea spatiilor la trafic

 

Oferta regasita in zona ultracentrala include spatii comerciale scoase la vanzare, pentru proiecte sustinute de un trafic pietonal intens, cat si pentru activitati neconditionate de acest atribut. In cea de-a doua categorie, favorizat de o localizare discreta se regaseste un spatiu comercial cu o suprafata totala de 218.87 mp disponibil pentru 260.000 EUR.
Potentialul comercial al spatiului de vanzare de la parter este sustinut si de suprafata de 117.42 mp compartimentata dispunand de doua grupuri sanitare proprii.
Demisolul ce cuprinde 101.45 mp poate fi operat ca independent de parter, spatiul fiind compartimentat si incluzand doua grupuri sanitare proprii. Beneficiind de intimitate, spatiul poate fi convertit in proiecte precum saloane de infrumusetare sau de intretinere corporala sau diverse ateliere de creatie. Spatiile se impun prin potentialul investitional generand un venit lunar de 1200 Euro din chirii. Toate aceste spatii se pot gasi in categoria de Spatii comerciale de vanzare in zona Magheru de pe site-ul agentiei Regatta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here