WU Executive Academy a lansat Professional MBA, un program care se adreseaza in special femeilor lider, cu experienta si realizari insemnate, antreprenorilor care si-au lansat un business si executivilor din IMM-uri, ONG-uri si organizatii non-profit. Cursantii care se vor inscrie in programul PMBA vor primi burse de pana la 50%, in functie de categoria profesionala din care fac parte.

“Antreprenoriat si Inovare”, “Marketing si Vanzari”, “Managementul proiectelor” se numara printre specializarile oferite in cadrul programului PMBA. Majoritatea modulelor PMBA vor avea loc in Viena, la Palatul Schonborn, insa exista si unele module care se vor desfasura in afara Austriei, in Statele Unite ale Americii, America de Sud si Orientul Mijlociu. Prin urmare, participantii la programul PMBA vor avea ocazia de a interactiona cu cursanti din toata lumea, bucurandu-se astfel de o experienta multiculturala deosebita.

“Prin programul Professional MBA, WU Executive Academy doreste sa ofere studentilor sansa de a experimenta si de a avea acces la o multime de idei din intreaga lume. Programul este adaptat la cele mai noi schimbari din mediul de afaceri si tehnologie, cunostintele acumulate ajutandu-i pe cursanti in dezvoltarea lor profesionala si personala. Renumele profesorilor de la cele mai prestigioase universitati, standardele de calitate si acreditarile primite atesta nivelul de top al acestui program recunoscut in intreaga lume”, a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy .

Aplicantii trebuie sa aiba minimum 3 ani de experienta in campul muncii pentru a se inscrie in programul PMBA. Documentele necesare pentru inscriere sunt cererea de aplicare, scrisoarea de motivatie, scrisoarea de intentie, care se gasesc pe site-ul WU Executive Academy, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, curriculum vitae si o fotografie digitala recenta. Ulterior, va avea loc un interviu cu fiecare candidat. Programul PMBA incepe in luna octombrie a acestui an si se desfasoara in regim part-time. Cursurile dureaza intre 14 si 18 luni, in functie de profilul ales de fiecare candidat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here