SKOL, marca de bere din portofoliul companiei URBB (United Romanian Breweries Bereprod) lanseaza noua platforma de comunicare “Din respect pentru bere, din respect pentru tine” – un manifest deschis pentru autenticitate si calitate fara compromisuri.

Anul trecut, Skol a decis sa treaca in randul berilor care respecta intru totul o reteta autentica, oferindu-le consumatorilor sai gustul berii adevarate cu 100% malt si fara malai. In acest an, Skol isi reafirma angajamentul pentru calitate si autenticitate, printr-o campanie-manifest impotriva compromisurilor de orice fel.

Pornind de la realitatea ca, in multe ocazii, consumatorii sunt pusi in situatia de a face rabat de la adevaratele lor standarde de calitate, noua campanie Skol aduce in atentia acestora importanta valorilor autentice. Reteta berii Skol devine, astfel, un reper pentru toti cei care, indiferent de posibilitati financiare sau de statut, isi respecta dreptul la calitate.

Campania din acest an – “Din respect pentru bere, din respect pentru tine” – aduce pe agenda publica un manifest deschis impotriva compromisurilor de orice fel si, totodata, o revolutie pe piata berii pentru democratizarea calitatii.
Lucrurile de calitate nu sunt doar pentru cei care “se respecta”; consumatorii nostri merita cel mai bun Skol pe care l-am facut vreodata, la un pret pentru oricine.

“Credem ca la final de zi, toti cei care lupta pentru un viitor diferit merita sa ciocneasca o bere facuta exact dupa aceleasi principii cu ale lor. 100% malt inseamna calea cea grea, dar si calea adevarata. Skol se face dupa o reteta autentica, fara malai, deci fara compromisuri si nu pe calea usoara; si aceasta inseamna respect pentru bere si pentru bautorii ei.”
Roccos Cosmatos, Vice-Presedinte Marketing – URBB

Spotul TV sustine mesajul campaniei printr-o serie de scene desprinse din viata reala, in care oameni obisnuiti sunt nevoiti sa accepte compromisuri sau sa nu primeasca tot respectul cuvenit. Morala devine evidenta pentru oricine priveste aceasta poveste: cu totii meritam respect si calitate, indiferent de statutul social.

Campania de comunicare realizata de Publicis Romania contine executii TV, componenta de digital si comunicare in-store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here