Cu ocazia aniversarii unui an de activitate, TechHub Bucharest a anuntat lansarea Tech Excellence, o noua serie de evenimente care debuteaza joi, 22 mai, avandu-l ca invitat pe Florin Talpes (CEO si Fondator Bitdefender). Participarea la eveniment este gratuita in limita locurilor disponibile, iar inscrierile se realizeaza online la http://bucharest.techhub.com/events/tech-excellence-with-florin-talpes/

O initiativa TechHub Bucharest, Tech Excellence ii aduce in fata audientei pe unii dintre cei mai apreciati antreprenori din ecosistemul regional care au dezvoltat de-a lungul timpului companii cu impact si s-au remarcat la nivel international. Evenimentul se adreseaza antreprenorilor, programatorilor sau profesionistilor care lucreaza la dezvoltarea de produse tech si care isi doresc sa invete din experienta invitatilor si sa discute in mod direct cu acestia.

Prin Tech Excellence, echipa TechHub Bucharest creeaza un nou pretext pentru ca membrii comunitatii sa aiba oportunitatea de a interactiona direct cu cei care au trecut prin acelasi proces de dezvoltare de produs pe care il parcurg si ei. Discutiile din cadrul evenimentului vor avea un caracter practic, atingand subiecte importante legate de evolutia unui startup in tehnologie si fiind ilustrate cu exemple concrete din experienta invitatilor speciali.

Primul eveniment din seria Tech Excellence va avea loc joi, 22 mai, incepand cu ora 18:30, si il va avea ca invitat special pe unul dintre cei mai apreciati antreprenori romani ai momentului: Florin Talpes, CEO si Co-Fondator Bitdefender, compania care produce cel mai exportat produs IT romanesc, una dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate informatica atestate la nivel mondial.

Parcursul antreprenorial al lui Florin Talpes incepe in anul 1990, atunci cand, impreuna cu sotia sa, a infiintat Softwin, companie ce a devenit in scurt timp unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii si solutii software din Romania. Cativa ani mai tarziu, cei doi au pus bazele Bitdefender, astazi o companie ale carei produse sunt distribuite direct si prin parteneri peste tot in lume.

Cu prezența locala directa in Statele Unite ale Americii, Germania, Marea Britanie, Spania si Dubai, Bitdefender protejeaza zilnic datele a peste 500 de milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume, iar solutiile dezvoltate de companie s-au clasat in mod repetat pe primul loc in testele institutiilor independente de evaluare realizate la nivel de industrie, surclasand nume mari din securitatea cibernetica globala.

Fiind unul dintre pionerii industriei de software din Romania, Florin Talpes este de asemenea fondator al ANIS (Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii) si, in calitate de Presedinte al acesteia, a coordonat eforturile de dezvoltare ale unei strategii la nivel national.

Invitat special al primei editii Tech Excellence, Florin Talpes va vorbi despre parcursul sau profesional si va dezvalui audientei secretele care l-au ajutat sa dezvolte un produs care a revolutionat industria de securitate cibernetica la nivel global. in cadrul evenimentului, acesta va fi intervievat de Bogdan Iordache, Co-Fondator How to Web & TechHub Bucharest, si va raspunde intrebarilor publicului.

Primul eveniment din seria Tech Excellence are loc joi, 22 mai, incepand cu ora 18:30 la TechHub Bucharest. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile, iar inscrierile se realizeaza online la http://bucharest.techhub.com/events/tech-excellence-with-florin-talpes/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here