Thomsons Online Benefits, unul dintre liderii de pe piata furnizorilor de software pentru pachete de beneficii pentru angajati la nivel mondial, si-a dublat numarul de angajati din Cluj, pana la 70 de persoane la finalul lui 2013. De asemenea, compania isi propune mentinerea acestei tendinte si in 2014, dorind sa dubleze din nou echipa Thomsons pana la finalul anului. Mai mult, rezultatele financiare ale companiei in 2013 arata o crestere semnificativa, de 12%, a cifrei de afaceri, precum si o crestere de 19% a profitului, comparativ cu anul precedent.

Michael Whitfield, CEO al Thomsons: „Aceste rezultate confirma angajamentul nostru de a dezvolta aici, in Romania, un centru de excelenta in domeniul software-ului pentru pachete de beneficii pentru angajati, in conformitate cu strategia noastra. Dupa decizia de a realiza o investitie majora la Cluj, ne-am concentrat pe dezvoltarea si perfectionarea echipei noastre, iar rezultatele acestor investitii incep deja sa fie vizibile”.

Thomsons Online Benefits a inaugurat in iulie 2013 un centru global de pregatire in Cluj-Napoca, in urma unei investitii de 450.000 de lire sterline (521.500 de euro). Thomsons Academy este singura baza de pregatire pentru toate filialele companiei din Londra, Singapore, Cluj si Silicon Valley. Obiectivul nostru este ca in acest an aproximativ 200 de angajati noi, angajati existenti si manageri sa participe la cursurile Thomsons Academy pentru a-si dezvolta aptitudinile si a-si construi o cariera pe termen lung in cadrul companiei. in 2013, 65 de persoane au participat la cinci sesiuni de pregatire ale Academiei din Cluj-Napoca, care au inclus cursuri despre propriul produs software, precum si cursuri de dezvoltare a abilitatilor interpersonale si a cunostintelor tehnice specifice.

Prin intermediul acestui centru de pregatire, Thomsons a reusit sa aduca in Romania traineri renumiti din intreaga lume. Unul dintre acestia este Richard Campbell, Director regional la Microsoft, care a sustinut la Cluj-Napoca un curs tehnic de cinci zile pentru oamenii Thomsons din Romania, Marea Britanie si Singapore.

Thomsons este una dintre companiile cu cea mai accelerata crestere din Marea Britanie. Compania ajuta organizatii din intreaga lume sa isi mareasca investitiile in programe de pensii si beneficii, iar printre clientii sai se numara companii precum Cisco, Microsoft, Samsung si RBS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here