Banca Comerciala Carpatica SA ofera, in perioada 03.02.2014 – 30.04.2014, conditii extrem de avantajoase clientilor sai persoane juridice, prin solutii de creditare pentru dezvoltarea afacerilor. Astfel, daca doriti sa va dezvoltati business-ul, sa va cresteti afacerea investind in utilaje, echipamente de lucru sau modernizarea spatiului de productie, Banca Comerciala Carpatica SA are solutia perfecta prin Creditul de investitii, in RON, cu dobanda fixa de 8% an.

De asemenea, clientii mai pot alege si solutia capital de lucru prin care isi pot finanta si creste activitatea curenta sau isi pot acoperi cheltuielile operationale neprevazute protejandu-si astfel afacerea de incasarile intarziate. La accesarea Capitalului de lucru, in RON, Carpatica ofera o dobanda extrem de avantajoasa, fixa, de 7,5 % an.

Pentru cele doua solutii puse la dispozitia clientilor nostri cu profesionalism, adaugam multiple avantaje legate de costuri:

Costuri prin refinantare cu dobanda avantajoasa

Comision acordare: zero

Comision gestiune: zero

Comisionul de analiza a dosarului se percepe doar in cazul aprobarii facilitatii

Conditiile minime pentru accesarea uneia dintre cele doua solutii oferite sunt: valoarea minima de 200.000 RON, compania sa desfasoare activitate de minim 2 ani, sa inregistreze profit din exploatare si sa nu inregistreaza datorii la buget mai vechi de 3 luni.

„Prin cele doua solutii de finantare, Capitalul de lucru si Creditul de investitii, am reusit sa oferim clientilor nostri conditii de accesare extrem de facile prin care trebuie doar sa ruleze semestrial minim valoarea finantata sau echivalentul procentual, in cazul creditului de investitii, precum si una din cele mai bune dobanzi din piata. Consider ca prin aceasta campanie, Carpatica demonstreaza ca isi doreste sa devina un partener de afaceri pe temen lung, precum si ca va exploata alaturi de partenerul sau orice oportunitate de business”, declara Cosmin Bucur, Chief Commercial Officer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here