Samsung Electronics pune bazele unei noi ere, anuntand lansarea unui display UHD de 98” si a monitorului cu rezolutie UHD de 31.5” in cadrul IFA 2013, care va avea loc intre 6 si 11 Septembrie la Berlin in Germania.

“Samsung Electronics are drept obiectiv ocuparea pozitiei de lider pe nisa produselor UHD. Astfel, in cadrul IFA 2013, am lansat o noua gama de display-uri de mari dimensiuni si de monitoare”, a afirmat Jeong-hwan Kim Vice Presedinte Senior al Enterprise Business Team la Visual Display Business in cadrul Samsung Electronics.

Noul display UHD de 98”, destinat activitatilor comerciale, reprezinta o premiera, fiind cel mai mare ecran cu rezolutie 4K disponibil la ora actuala. Astfel, utilizatorii se pot bucura de detalii in marime naturala si de imagini perfecte.

Display-ul UHD de 98” poate fi montat si vertical. In acest sens, pentru evenimentul IFA 2013, Samsung a pregatit un panou de 171 de inci, care se apropie de dimensiunile unui autoturism, conectand 3 display-uri UHD asezate vertical. Vizitatorii se vor putea bucura de imagini uimitoare, la o rezolutie de 12 ori mai mare decat a ecranelor full HD.

In plus, Samsung Electronics a dezvaluit in cadrul IFA 2013 primul monitor UHD de 31.5”. Acest monitor este cel mai mare din portofoliul Samsung.

Cu 8.3 milioane de pixeli, monitorul UHD de 31.5” are de 4 ori mai multi pixeli decat un dispay full HD (2.07 milioane de pixeli), oferind o rezolutie ce poate sa redea si cele mai fine detalii.

Monitorul ofera si setari suplimentare de ajustare a imaginii. Imaginea este impartita in 25 de zone, iar fiecare zona este ajustata individual. Calibrarea este posibila si prin intermediul unui soft, pe care utilizatorii il pot descarca pentru a ajusta imaginile. in plus, poate oferi culori mai bogate decat monitoarele existente pentru ca poate afisa un miliard de culori si ofera o acoperire de 99% pentru Adobe RGB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here