Apple va lansa noul iPhone 5S in cadrul unui eveniment ce va fi organizat la inceputul toamnei, potrivit unor surse din domeniu. inca nu exista detalii despre cum ar putea arata noul dispozitiv Apple, dar zvonurile care au circulat in industrie in ultimele luni ofera cateva indicii.

Potrivit Business Insider, care citeaza site-ul allthingsd.com, smartphone-ul va fi prezentat, cel mai probabil, pe 10 septembrie, informeaza Mediafax.

Fanii produselor Apple sunt sfatuiti sa nu se astepte la un design nou, cei mai multi analisti spunand ca urmatorul iPhone, pe care unii in numesc iPhone 5S, va arata aproape identic cu cel aflat curent pe piata, iPhone 5. Noutatile vor aparea, cel mai probabil, in materie de componente interne, precum un procesor mai rapid si o camera foto mai performanta.

Discutiile pe acest subiect au facut referire si la un posibil senzor pentru amprenta digitala inclus in butonul home al iPhone-ului. Cu cateva saptamani in urma, dezvoltatorii au descoperit un cod in urmatorul update la sistemul iPhone de operare, iOS 7, care facea referire la un ”kit biometric”. Teoretic, senzorul pentru amprenta digitala va permite deblocarea telefonului fara introducerea unei parole din patru caractere, scrie businessinsider.com.

Conform altor zvonuri din industrie, Apple va introduce si o versiune mai ieftina de iPhone, un model cu o carcasa din plastic. Asa-numitul iPhone 5C va fi vandut la un pret mult mai mic fata de noul iPhone si ar putea ajuta compania sa avanseze pe piata smartphone-urilor.

Judecand dupa lansarile anterioare, mai scrie businessinsider.com, pe 10 septembrie Apple va prezenta iPhone-ul 5S unui grup de editori experti in tehnologie care sa il testeze. Rezultatele ar putea fi publicate pe 17 septembrie, dupa care lansarea pentru public va avea loc, probabil, pe 20 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here