In vara aceasta, Asociatia de Binefacere ,,Sfanta Iustina” din cadrul Manastirii Marcus (Sat Marcus, Jud. Covasna) va gazdui, 5 tabere de tineret (pentru tineri cu varste cuprinse intre 9 si 18 ani).

Programul-cadru al taberelor, se vor desfasurat pe durata a sase zile, cuprinzand rugaciunea de dimineata si de seara, activitati recreative, atelierele de discutii pe diverse teme, jocuri de comunicare si dezvoltare personala, de team-building si de auto-cunoastere, teatru improvizat, film, activitati de voluntariat, drumetii pe trasee montane si o serie de concursuri sportive, de cultura generala, de abilitati practice si de indemanare.

Participarea intr-o tabara este o experienta pe care trebuie sa o traiasca orice copil.

Descoperind natura si valori adevarate, precum prietenia, renuntarea la propriul orgoliu, aflandu-se intr-un mediu de siguranta si insotiti de persoane instruite, copiii/tinerii se descopera pe ei insisi si reusesc sa faca pe parcursul taberei, lucruri pe care de obicei nu reusesc sa le implineasca acasa.

Fiind prea mult timp cu ochii la televizor sau calculator, preocupati de ascultarea melodiilor la moda sau de ce poza sa afiseze la avatar, copiii rareori mai intalnesc pe cineva care sa ii asculte cu adevarat si uita ca sunt copii/tineri. Uita jocul si isi uita si varsta.

Ajutati-va copiii sa nu uite cine sunt!

Sa descopere jocul, muntele, sportul, rugaciunea impreuna cu alti copii/tineri, sa isi faca prieteni si sa afle cate pot face intr-o atmosfera in care primeaza dragostea si respectul pentru celalalt!

Oferim astfel posibilitati de valorificare a timpului liber in spirit crestin pentru tineri dar si cai pentru identificarea si depasirea obstacolelor pe care le intampina unii tineri in viata lor.

Costul unei tabere este de 450 RON/persoana, pret ce include transportul din Brasov (dus-intors), cazare, 3 mese/zi, activitatile non-formale si de dezvoltare personala, director de tabara si animator socio-educativ.

Tabere se vor desfasura dupa cum urmeaza:

· 1-6 iulie (9-12 ani)
· 8-13 iulie (12-14 ani)
· 15-20 iulie (14-18 ani)
· 22-27 iulie (12-14 ani)
· 29 iulie – 3 august (14-18 ani)

Dragi Copii si Tineri,
Implicare, comunicare, dezvoltare personala si multa deschidere sunt atributele echipei care va asteapta cu drag si care vor avea grija sa va simtiti minunat la Manastirea Marcus, “casa” dumneavoastra pe timp de vacanta!

Pentru orice detalii suplimentare puteti sa ne scrieti sau suna cu mare incredere, aveti intreaga noastra disponibilitate si flexibilitate in a gasi impreuna “formula” taberei care nu o ve-ti uita niciodata.

Dragi Parinti,

Va multumim pentru increderea acordata! Va multumim ca ati ales si in acest an taberele noastre.

Dorim pe aceasta cale sa va reasiguram de cateva lucruri:
1. Siguranta, Confortul si Buna Dispozitie a copilului dumneavoastra sunt pentru noi prioritare!
2. Ca si dumneavoastra, dorim sa le oferim o vacanta minunata, de neuitat, in care sa socializeze, sa faca sport, sa se distreze si sa descopere cat mai multe lucruri utile si interesante!
Va multumim ca sunteti alaturi de noi!
Echipa coordonata de: Sava Flavius – Director de tabara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here