Aeroportul International „Henri Coanda” a castigat trofeul Euro Annie Award „Aeroportul cu cea mai rapida crestere”, reusind sa-l intreaca pe cel francez din Marsilia, principalul contracandidat, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Potrivit sursei citate, cel mai mare aeroport din Romania a castigat trofeul Euro Annie Award „Aeroportul cu cea mai rapida crestere”, la categoria aeroporturilor care au inregistrat anul trecut intre cinci si zece milioane de pasageri.

Aeroportul „Henri Coanda” a castigat premiul „Fastest growing airport”, reusind sa devanseze Aeroportul Marsilia, nominalizat drept contracandidat direct in aceeasi categorie. Printre aeroporturile premiate in acest an cu distinctii „Euro Annie Awards” se mai numara cele din Düsseldorf, Varsovia, Istanbul, Paris, Adana, Vilnius si Oslo.

Euro Annie Awards au fost acordate, joi, conform datelor de trafic ale celor peste 300 de aeroporturi din Europa si companiilor aeriene care opereaza pe acestea, de catre portalul „Airline Network News and Analysis” (anna.aero), specializat in planificare de rute aeriene si analize exhaustive realizate de experti britanici din domeniul aviatiei civile.

„inca de la infiintare, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti si-a asumat misiunea de a dezvolta unul dintre cele performante sisteme aeroportuare europene si de a deveni un model de urmat, la nivel mondial, prin promovarea celor mai inalte standarde in calitatea serviciilor, protejarea resurselor si a mediului, dar si a unui nivel ridicat de responsabilitate sociala”, se mai arata in comunicatul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here