Compania Provident Financial Romania a fost premiata in cadrul Galei Romanian CSR Awards 2013, la categori a “Sustinerea Angajatilor”. Institutia financiara nebancara a obtinut locul al treilea pentru proiectul “Dublarea sumelor donate de angajati”.

Premiul castigat de Provident rasplateste cei aproape 7 ani de implicare continua in campanii de responsabilitate sociala si atentia pe care compania o acorda programelor de sustinere a angajatilor sai.

Inca din 2006, Provident a organizat 21 de campanii interne de strangere de fonduri, care au ajutat peste 380 de beneficiari (adulti si copii din familii defavorizate, asociatii si fundatii, dar si agenti, clienti si angajati Provident). Cazurile sociale sau de sanatate au beneficiat de sussinerea a peste 640 de angajati si agenti, unele fiind sprijinite pe termen lung. Suma totala donata de angajati a fost, anul trecut, de 26.229 de lei, iar  contributiile companiei au insumat 21.573 de lei.

In plus, peste 1.200 de angajasi si colaboratori au ales sa isi petreaca, in 2012, peste 5.000 de ore din timpul lor liber sau din programul de lucru in activitati de voluntariat.

“Suntem onorati de castigarea acestui premiu si de faptul ca ne regasim intre cele mai importante companii din Romania care aleg sa investeasca in proiecte de responsabilitate sociala. Le multumesc tuturor colegilor mei pentru ajutorul dezinteresat de care au dat dovada, dar si organizatorilor Galei CSR Awards pentru inisiativa de a spori notorietatea domeniului de responsabilitate sociala in Romania”, a declarat Romina Rosu, coordonator de programe de CSR al Provident Financial Romania.

Organizata pentru prima data in Romania, Competitia Romanian CSR Awards si-a propus sa aduca in prim-planul opiniei publice programe menite sa imbunatateasca, pe termen lung, calitatea vietii angajatilor,  clientilor si comunitatilor din Romania. inca de la intrarea sa pe piata, in 2006, Provident se implica activ in programe de responsabilitate sociala, compania investind, pana in prezent, peste 600.000 de euro
in comunitatile locale. in 2012, Provident a castigat Golden Award for Excellence pentru campania de comunicare a programului national de educatie financiara Bugetul Familiei, in cadrul celei de-a X-a editie a galei Romanian PR Award-cea mai importanta competitie nationala dedicata industriei de relatii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here