Turtadulce.ro reprezinta exclusiv in Romania fabrica germana Lebkuchen-Schmidt, mizeaza pe o cifra de afaceri de 150.000 euro in acest an si ofera o gama bogata de turta dulce, dulciuri bio si fara gluten, biscuiti si ciocolata pentru cele mai sofisticate gusturi!

Turtadulce.ro s-a lansat la finalul anului trecut, iar produsele au devenit imediat cautate de companii din Bucuresti si alte orase mari din tara. Compania reprezinta exclusiv in Romania fabrica germana Lebkuchen-Schmidt, cea mai mare fabrica producatoare de turta dulce si produse de patiserie si ciocolata din Europa. Fabrica este in acelasi timp si cea mai veche; Lebkuchen-Schmidt exista si produce dulciuri aromate de 83 de ani.

“Tuturor ne plac dulciurile, iar produsele de calitate sunt intotdeauna apreciate. Companiile gasesc in acelasi loc o varietate de produse pentru cadourile de Paste pentru angajati, presa si colaboratori. Diversele combinatii si tipuri de pachete oferite vin in intampinarea dorintelor corporatiilor si ale afacerilor mai mici,” a declarat Irina Ambrozie, Managing Director Turtadulce.ro. „Pentru 2013 ne propunem sa atragem noi clienti din zona de business, vizand sa intram si in zona HORECA cu o parte din specialitatile pe care le importam. Mizam pe o cifra de afaceri de 150.000 euro in acest an si suntem siguri ca toti cei care vor alege produsele noastre vor fi incantati de gustul si aspectul lor.”

Produsele realizate de Lebkuchen-Schmidt sunt dulciuri premium germane coapte fara abatere dupa retetele originale, pastrand toate elementele unui gust desavarsit – turta dulce cu scortisoara si coaja de portocale, praline fine umplute cu diverse lichioruri, biscuiti cu mirodenii si alte bunatati. Ele se constituie in cadouri deosebite pentru marile sarbatori, deopotriva pentru angajati si colaboratori, ca si pentru partenerii de afaceri si alte tipuri de public relevante pentru companii. In prezent, pe site sunt disponibile 77 produse structurate in categorii specifice: turta dulce si specialitati, praline, biscuiti si dulciuri fara gluten. Vizitatorii siteului pot alege usor cadouri pe masura bugetului lor si au acces usor la catalogul produselor pentru Paste 2013.

Toate produsele beneficiaza si de ambalaje unice si de efect – cutii metalice colorate si embosate (personalizare in relief) pline cu bunatati si alte ambalaje atractive si personalizabile.

Turtadulce.ro va continua sa isi diversifice gama de produse importate in Romania si urmareste sa isi dezvolte si reteaua de distributie. Compania are in plan, de asemenea, dezvoltarea unor parteneriate cu localuri premium – restaurante, hoteluri, ceainarii, cafenele, ciocolaterii – in care sa fie disponibile produsele importate.

“Credem in produsele de calitate, cu o bogata traditie si apreciate deja la nivel international, motiv pentru care ne-am orientat spre dulciurile de la Lebkuchen-Schmidt. Traditia, calitatea si continuitatea reprezinta trei atuuri importante in acest domeniu, iar produsele pe care le importam le au pe toate acestea”, a mai adaugat Irina Ambrozie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here