Incepand cu 22 februarie 2013, magazinul Ambient din Targu Mures va gazdui si showroomul de mobila Natürlich. Astfel, de acum inainte, toti muresenii care vor trece pragul magazinului de pe strada Depozitelor, nr.45-47, vor gasi aici  cele mai bune solutii pentru constructii si pentru amenajarea spatiului interior pentru ca showroomul Natürlich intregeste perfect oferta de produse si servicii oferite de Ambient prin intermediul programului Ambient Total.

Magazinul Ambient din Targu-Mures a fost deschis in urma cu sapte ani si s-a impus in scurt timp drept unul dintre cele mai puternice centre comerciale in domeniul constructiilor din oras atat datorita produselor oferite, cat si serviciilor integrate de consultanta pentru orice proiect de constructie sau renovare a casei. Programul Ambient Total, un concept unic pe piata din Romania, este cel mai important serviciu oferit de catre compania sibiana si include servicii complete de consiliere, personalizare a materialelor in functie de preferintele fiecarui client, recomandari de mesteri si transport gratuit al materialelor la domiciliu.

„Ambient a luat nastere in urma cu 20 de ani din dorinta de a raspunde cat mai bine tuturor nevoilor acelor oameni care isi doresc sa renoveze sau construiasca o casa. Tocmai din acest motiv am lansat Ambient Total, un concept unic de pe piata din Romania, care ofera solutii complete pentru renovare sau constructie, si tot din acelasi motiv am incercat sa stabilim parteneriate cu alte companii care ar putea intregi ofertele noastre. Natürlich este unul dintre acesti parteneri de baza ai nostri si ma bucur sa deschidem astazi un nou showroom de mobila in cadrul magazinului Ambient Targu Mures.” , a declarat Ioan Ciolan, Director General Ambient.

”Cand vine vorba despre mobilier si decoratiuni, vom raspunde mereu ”Naturlich” tuturor solicitarilor clientilor nostri. Viziunea noastra urmareste schimbarea imaginii serviciilor din aceasta industrie, printr-o abordare diferita a relatiilor cu clientii. Mizam pe intelegerea dorintelor celor care ne calca pragul si pe faptul ca, indiferent de solicitare, noi vom putea veni cu raspunsul potrivit”, a spus Zsolt Bereczki, Directorul General al companiei Larix.

Situat in cadrul magazinului Ambient Targu Mures, showroomul Natürlich este un spatiu modern, de 2000mp, in care produsele pot fi vazute si testate in situatii creative de amenajare. De asemenea, Natürlich se distinge prin servicii superioare de livrare, preturi competitive pentru produse si, mai cu seama, prin oferirea unor solutii practice, estetice si inteligente de amenajare a incaperilor in functie de nevoile clientilor. Printre serviciile oferite de Natürlich se numara consilierea clientilor atat in magazin, cat si online pe pagina de Facebook a brandului, livrarea in maxim 48 de ore a pieselor cumparate, personalizarea mobilierului, precum si servicii de montaj la domiciliu.

“De sapte ani, oferim muresenilor solutii ideale pentru amenajarea sau renovarea intregii locuinte, dupa stilul, spatiul si mai ales dupa buzunarul fiecarui client. incepand de azi, profesionalismului echipei Ambient si ofertei noastre de servicii i se adauga oferta Natürlich si sunt sigur ca acest partneriat va fi unul de bun augur pentru toti clientii nostri!”, spune Cristian Panca, Manager Retail Ambient Mures.

Showroom-ul este al noualea  dupa cele din Cluj Napoca, Alba–Iulia, Pitesti, Bistrita, Baia Mare, Oradea, Sibiu si Medias.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here