Cantareata americana Alicia Keys a fost desemnata noul director de creatie al companiei de telefonie mobila BlackBerry, anunta Mediafax.

Anuntul a fost facut chiar de CEO-ul acestei companii canadiene, Thorsten Heins, cu ocazia lansarii oficiale a noilor modele de telefoane inteligente produse de compania BlackBerry, denumite Z10 si Q10, informeaza businessweek.com. Evenimentul a avut loc pe 30 ianuarie, la New York.

Cantareata americana se alatura astfel unei liste destul de lungi de artisti de renume care au acceptat functia de director de creatie pentru diverse companii.

Astfel, Intel l-a angajat pe rapperul will.i.am, membru al grupului Black Eyed Peas, in functia de director al departamentului de inovatie creativa, iar compania Polaroid a anuntat in 2010 ca a ales-o pe Lady Gaga drept noul ei director de creatie.

Sotul Aliciei Keys, muzicianul si producatorul Swizz Beatz, a fost numit director de creatie al companiei Lotus Cars in 2011.

Alicia J. Augello-Cook, nascuta pe 25 ianuarie 1981, cunoscuta sub numele de Alicia Keys, este actrita si cantareata americana de R&B, soul si neo-soul. Albumul ei de debut, „Songs In A Minor”, lansat in 2001, a propulsat-o pe artista americana la statutul de star international. Alicia Keys a vandut peste 35 de milioane de albume si peste 30 milioane de single-uri si a castigat in repetate randuri premii internationale de prestigiu – 14 Grammy, 10 Billboard Awards si cinci American Music Awards. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din cariera, se intituleaza „Girl on Fire” si a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here