Johan Gabriels este noul Director General si Presedinte al Directoratului Bancii Comerciale Carpatica. Acesta a fost numit in functie de catre Consiliul de Supraveghere si isi va prelua atributiile de indata ce va fi autorizat de catre Banca Nationala a Romaniei.

Prin urmare, Directoratul bancii va avea urmatoarea structura:

Johan Gabriels  –  Director General, Preşedinte al Directoratului
Ion Dobrica – Director General Adjunct, membru al Directoratului
Gheorghe Cismaru  – Director General Adjunct, membru al Directoratului
Georgiana Coanda – Director General Adjunct, membru al Directoratului

“Ne bucuram ca dl Johan Gabriels s-a alaturat echipei noastre si asteptam cu interes inceperea colaborarii pentru dezvoltarea proiectelor prevazute prin strategia bancii. Intr-un mediu economic volatil, Carpatica a incheiat anul 2012 cu rezultate pozitive. Anul 2013 va aduce noi provocari la nivelul economiei nationale si mondiale, dar in actuala componenta suntem increzatori ca le putem depasi. Ne incredem in profesionalismul conducerii executive a bancii, Consiliul de Supraveghere acordand tot suportul pentru indeplinirea obiectivelor propuse.” a declarat domnul Nicolae Petria, Presedinte al Consiliului de Supraveghere al BCC.

Johan Gabriels vine cu o experienta bancara de peste 20 de ani detinand pozitii de management financiar si general. Acesta si-a desfasurat activitatea in organizatii precum RBS, Arthur Andersen, Mars (Olanda, Rusia, Franta), PepsiCo (Franta, Italia, Spania), CapitalOne (Statele Unite, Marea Britanie).

In acest moment interimatul este asigurat de Ion Dobrica, Director General Adjunct  al Bancii Comerciale Carpatica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here