Porsche Mobility a lansat pagina web www.managementdeflote.ro dedicata clientilor sai de flota. Noua pagina web este conceputa pentru a facilita clientilor de flota a Porsche Finance Group accesul la informatii privind masinile acestora, informatii relevante referitoare la produsele si serviciile companiei, dar si date de contact importante.

Prin intermediul acestei pagini web clientii de flota pot accesa, de asemenea, serviciul FIS (Fleet Information System) care le permite accesul 24/7 la informatii importante despre flota proprie, precum consumul de combustibil, o defalcare structurata a costurilor etc.

„Dorim sa oferim clientilor nostri suport si acces in timp real la toate informatiile de care acestia au nevoie, deoarece intelegem faptul ca un parteneriat pe termen lung se bazeaza pe transparenta si servicii de calitate”, a declarat dl. Christoph Binder, CEO al Porsche Finance Group.

Platforma www.managementdeflote.ro este o adaptare a versiunii austriece, Romania fiind una dintre primele tari din grup care a implementat aceasta noua initiativa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here