In luna septembrie 2012, cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a scazut cu 1,4% fata de luna anterioara ca serie bruta  si a crescut ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,9%. Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a scazut  fata de luna precedenta, ca serie bruta cu  8,6% si a crescut ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 2,0%.


Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu autovehicule si motociclete a scazut atat ca serie bruta cu 11,9%  cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 7,4%. Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a scazut fata de luna corespunzatoare a anului precedent, ca serie bruta cu 0,4% si a crescut cu 1,1% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate.
In intervalul ianuarie-septembrie, cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a scazut cu 4,2% fata de aceasi perioada a anului trecut(ca serie bruta), iar ca serie ajustata a scazut cu 3,3%. Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a scazut fata de perioada ianuarie-septembrie, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,9%, respectiv cu 1,7%.

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in luna septembrie 2012, comparativ cu luna precedenta, a inregistrat o scadere cu 1,4%, datorata scaderilor inregistrate la comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor (-16,4%), comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (-5,2%) si la activitatile de intretinere si reparare a autovehiculelor (-4,9%). Comertul cu autovehicule a crescut cu 1,6%.

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna septembrie 2012, comparativ cu luna precedenta, a inregistrat o crestere cu 0,9%.

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor,  serie  bruta,  in  luna  septembrie  2012, comparativ cu luna corespunzatoare, a inregistrat pe total o scadere cu 11,9%, datorata scaderii inregistrate la comertul cu autovehicule (-13,0%), la comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (-11,0%)  si  la intretinerea si repararea  autovehiculelor  (-8,0%). Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea  motocicletelor a crescut cu 22,8%.

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna septembrie 2012 a  inregistrat  pe total o scadere cu 7,4% fata de luna septembrie 2011.

Activitatea de servicii de piata prestate populatiei, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna septembrie 2012 a inregistrat o cifra de afaceri cu 1,1% mai mare comparativ cu luna septembrie 2011. In perioada ianuarie-septembrie 2012 comparativ cu ianuarie-septembrie 2011, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, a scazut cu 4,2%, datorita scaderilor  inregistrate  la comertul cu autovehicule (-5,6%), la comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (-2,7%) si la activitatile de
intretinere si reparare a autovehiculelor (-1,4%). Comertul  cu motociclete, piese  si accesorii   aferente; intretinerea si repararea  motocicletelor a crescut cu 4,4%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here