Brandtailors – companie de strategie si design de brand – a creat, pentru unul dintre cei mai importanti producatori de miere autohtoni, Melliris – un brand pretios, original, cum laude.

Conceput pentru adresarea unui segment important din piata occidentala de miere bio si pentru a beneficia de o ascensiune rapida in randul preferintelor consumatorilor cu un stil de viata sanatos, Melliris este primul brand premium de miere creat in Romania.

Centrat in jurul valorilor de respect pentru natura, sustenabilitate si practici oneste de apicultura traditionala, Melliris se diferentiaza prin intermediul unui nume melodios si orginal, care impreuna cu sloganul – Mellis cum laude – ii asigura memorabilitate si ii subliniaza caracterul de pretiozitate necesar pozitionarii sale pe piata produselor de lux.

“Echipa Brandtailors a sprijinit brand-ul Melliris si va fi in continuare alaturi de detinatorii sai in demersul lor de a exporta in intreaga Europa nu numai produsele, ci si pricipiile autentice si traditiile seculare ale apiculturii romanesti.” Andreea Florea, Client Service Partner Brandtailors

Fundamentala pentru reliefarea valorilor de brand, identitatea vizuala a Melliris – stilizare a simbiozei dintre albina si floare prin intermediul unui fir de miere – contribuie la intensitatea asocierii brand-ului cu ideea de lux si pretiozitate. in plus, prin dispunerea elementelor grafice complementare sub forma unei “cununi de lauri” in jurul identitatii vizuale, solutia de design de ambalaj asigura diferentierea pe sub-categorii de produse in functie de specificitatea ingredientelor acestora si intareste trasaturile de nobilitate, rafinament si unicitate ale personalitatii noului brand.

“Design-ul de ambalaj bazat pe forme simple, dar rafinate, cusute in aparenta manual, si decizia de a utiliza o hartie speciala pentru tiparire si etichetare ii ofera consumatorului o experienta de brand unica si de neuitat, indiferent de aria geografica sau apartenenta sa culturala.” Melania Moisi, Group Creative Director Brandtailors

Membrii echipei Brandtailors care au contribuit la dezvoltarea brand-ului Melliris sunt: Anca Tazlaoanu – strategie de brand si retorica verbala de brand, Andreea Bora – ilustratii si materiale de comunicare a brand-ului, Andreea Florea – strategie de brand si management de proiect, Beatrice Danis – strategie de brand, Cristina Ionescu – management de proiect si Melania Moisi – identitate vizuala si design de ambalaj.

Extra info:

Brandtailors este compania de consultanta si design de brand care, in cei 8 ani de prezenta pe piata din Romania, a lansat mai mult de 100 de proiecte, punandu-si amprenta asupra dezvoltarii a peste 70 de brand-uri locale si internationale din 45 de industrii diferite.

Daca am rezuma abordarea Brandtailors asupra proiectelor de branding si rebranding dezvoltate de-a lungul timpului, am folosi cuvinte precum strategie, viziune, metodologie si eficienta. in spiritul acestor idei, suntem prima si singura companie de consultanta si design de brand din Romania care si-a separat operatiunile de branding de produs si respectiv branding corporatist in doua echipe distincte de profesionisti.

Colaborarea cu clienti precum Albalact, tiriacHoldings, Intact Media Group, Kandia, Petrom, Pepsico, Tetra Pak, Interstar, The Coca-Cola Company, GlaxoSmithKline, Intersnak, Lactalis, Scandia Food, Azuga Waters sau Titan ne-au dovedit ca ne putem mandri cu proiecte care au definit si redefinit nu numai brand-urile pe care am lucrat, dar si intreaga categorie din care fac parte.

Curajul de a redefini practicile curente ale industriei si rezultatele incontestabile ale proiectelor noastre ne-au adus in portofoliu, an dupa an, brand-uri ca tiriacHolding, Zuzu, Kandia, Silvana, ROM, Antena 1, Grania, Perla Covasnei, Naturlich, Fulga, Peak, Eurovita, BCR Open Romania sau Raraul, multe dintre ele fiind premiate si apreciate la nivel international in cadrul unor prestigioase competitii de profil.

Creativitatea solutiei strategice, rigoarea design-ului de brand, calitatea parteneriatelor cu clientii, abilitatea de reinventare a echipei de la un proiect la altul si mai ales eficienta comerciala dovedita a proiectelor noastre se traduc prin standardul “spectacular” care a reconfirmat Brandtailors drept lider al industriei de branding din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here