Magheru One, noua cladire de prim rang din Bucuresti, este situata pe cunoscutul bulevard Magheru. Aceasta cladire reprezentativa a fost reinnoita complet in urma unei investitii totale de cca. 20 milioane de euro de catre societatea austriaca S+B Gruppe AG, dezvoltator privat cu proiecte in Viena, Praga, Bucuresti si Varsovia. Acum, imediat dupa finalizare, in plin centrul orasului sunt disponibile spatii de birouri cu o suprafata de 2.750 mp si spatii comerciale cu o suprafata de cca. 1.200 mp, totalizând o suprafata inchiriabila de cca. 3.950 mp.

Magheru One – la kilometrul zero al orasului

Bulevardul Magheru, cea mai cunoscuta strada comerciala din Bucuresti, este readus din nou la viata. Magheru One, noua cladire de prim rang a societatii S+B Gruppe in centrul Bucurestiului, a fost supusa unui proces complet de revitalizare in urma careia straluceste intr-o noua splendoare. Cladirea a fost construita in anul 1936 in „Epoca de aur” a Romaniei. in aceasta perioada s-au construit multe cladiri care domina peisajul urban si in prezent. S-au nascut bulevarde moderne cu cinematografe si banci, stilurile arhitecturale fiind dominate de forme dinamice care de pe atunci reprezentau progresul si dezvoltarea.

imbinarea vechiului cu noul – Design & Tehnologie

Astazi, forma dinamica a cladirii nu este doar un simbol pentru sosirea unei noi ere; locatia perfecta si accesul imediat la mijloacele de transport fac ca Magheru One sa fie locatia ideala de business. Datorita apropierii de statiile de metrou „Piata Romana” si „Universitatii” este inlesnita deplasarea rapida prin oras. in afara de cinematografe si cafenele, in apropiere exista numeroase restaurante si magazine.
Toate instalatiile cladirii au fost inlocuite cu tehnologii de ultima ora pentru a economisi energie si a reduce cheltuielile de intretinere. Finisajele din zona principala de receptie si spatiile comune contin elemente de marmura, stucaturi venetiene, lemn, piele si crom, si reprezinta transferuri de valoare in secolul 21.

Shopping, timp liber si business

Magheru One ofera pe trei etaje – la subsol, parter si etajul 1 – un spatiu de cca. 1.200 mp destinat cumparaturilor si petrecerii timpului liber. Spatiul finisat conform celor mai inalte standarde poate fi impartit in unitati separate sau poate functiona sub forma uni magazin mai mare cu scari interioare. Spatiile de birouri sunt disponibile cu suprafete incepând de la 170 mp, capacitatea maxima pe fiecare etaj fiind de 472 mp. Prin peretele de sticla de la etajul 7 cu o suprafata de 374 mp se deschide o priveliste superba asupra intregului bulevard. Spatiile de birouri sunt destinate pentru afaceri creative si inovatoare, companii mijlocii, societati prestigioase de consultanta sau companii cu o imagine sau o identitate puternica a brand-ului.

Spatii de valoare

Conceptul de business al acestui proiect se bazeaza pe acelasi principiu care este valabil in cazul multor alte proiecte ale S+B Gruppe AG: gasirea raportului potrivit intre calitate si pret. Magheru One este fara indoiala una dintre cladirile de birouri de cea mai buna calitate din Bucuresti: se afla intr-o locatie de prim rang, are sarmul epocii de aur si o functionalitate flexibila datorita tehnologiei moderne.

Magheru One – facts and figures
Proprietar: S+B GRUPPE AG
Marime: cca. 4.000 m.p.
Finalizare: 2012, trimestrul 4
Valoarea totala a investitiei: 20 milioane euro

Societatea S+B GRUPPE AG, dezvoltator international de proiecte cu cladiri in Polonia, Cehia, România si Austria, realizeaza de peste 25 de ani proiecte complexe ca si investitor si antreprenor general in toata Europa. Echipa din jurul constructorului din Vorarlberg, Reinhard Schertler si a arhitectului vienez, Alfred Michael Beck este specializata pe interactiunea dintre proiectarea, executia, managementul comercial si marketingul unor proiecte de constructie de prim rang. in prezent proiecte mari sunt derulate in toata Europa Centrala si de Est. La un volum de investitii de peste 2,5 miliarde de euro s-au construit imobile cu o suprafata utila de 850.000 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here