Editia din aceasta toamna a Targului Imobiliar National – TIMON va gazdui  lansarea a trei proiecte rezidentiale noi, amplasate in Bucuresti, investitii totale de 40 milioane de euro.

Pentru prima oara dupa mai bine de 4 ani, editia de toamna a tIMOn Targul Imobiliar National (25-28 octombrie, Piata Constitutiei) va gazdui lansarea a 3 ansambluri rezidentiale,  in zone complet diferite ale Bucurestiului.„ Foarte interesant este ca vorbim despre dezvoltatori noi – fie pentru prima oara activi in Romania, fie pentru prima oara activi in domeniu. Desi reprezinta doar o picatura intr-un ocean, consideram ca este un semnal spre mai bine; salutam lansarea de ansambluri rezidentiale noi, speram ca acestea sa ofere preturi care sa concureze cu succes piata veche  si  suntem mandri sa asistam la astefel de schimbari in bine pe piata rezidentiala romaneasca.” (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).

Consecventa si experienta de 22 de editii a organizatorilor TIMON au determinat dezvoltatorii imobiliari sa lanseze aceste proiecte pentru prima data pe piata la acest eveniment. TIMON se va desfasura in perioada 25-28 octombrie in Piata Constitutiei din Bucuresti.

„Lansarea a trei proiecte rezidentiale este un adevarat eveniment pe o piata in care sursele de finantare au disparut aproape complet atat la nivelul dezvoltatorilor, cat si al cumparatorilor. Dezvoltatorii care vad piata romaneasca ca o oportunitate de investitii pe termen lung au depasit starea de expectativa in care au stat in ultimii patru ani si au decis sa actioneze pentru a profita de golul de oferta de pe segmentul locuintelor care se adreseaza romanilor cu venituri medii”(Vlad Vlasceanu)

In prezent pe piata din Romania, oferta de locuinte noi pentru clasa medie este in continua scadere, doar un numar limitat de proiecte, de mici dimensiuni fiind livrat pe piata de la declansarea crizei.
Aceste locuinte au fost principala tinta a celor care inca mai cumpara pe piata rezidentiala, in conditiile in care acestia pot beneficia de sustinere financiara de la stat prin programul „Prima Casa” si TVA de 5%.

„Acesta este momentul oportun pentru investitorii rezidentiali sa inceapa proiecte noi in Romania, cererea fiind asigurata in buna parte prin aceste proiecte. Au trecut deja patru ani de criza, iar toata lumea a inteles ca piata s-a stabilizat si exista sanse reduse pentru a vedea modificari spectaculoase mai ales la nivelul preturilor. Romanii sunt acum mai sofisticati si mai precuauti, dar cu produse care sa se potriveasca nevoilor si bugetelor lor, dezvoltatorii nu au cum sa dea gres”, (Vlad Vlasceanu)

Cea de-a XXII-a editie a Targului Imobiliar National tIMOn, cel mai mare targ imobiliar din Romania, isi va deschide portile joi, 25 noiembrie 2012, la orele 10.00, in pavilionul din Piata Constitutiei din Bucuresti si va primi vizitatori pana duminica, 28 noiembrie 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here