In calitatea dubla pe care o are, de partener al echipei de fotbal feminin Olimpia U.T. Cluj-Napoca si de gazda a meciului pe care aceasta formatie il va disputa maine, miercuri, 26 septembrie a.c., incepand cu ora 17.00, pe stadionul Cluj Arena, Consiliul Judetean Cluj adreseaza un indemn tuturor clujenilor sa ia la parte la acest eveniment deosebit care marcheaza o premiera absoluta atat in ceea ce priveste stadionul, cat si municipiul Cluj-Napoca si judetul Cluj.

Astfel, pentru prima data de la inaugurare, aceasta arena va gazdui un meci de fotbal din grupele prestigioasei competitii fotbalistice inter-cluburi UEFA Women’s Champions League, echipa clujeana de fotbal feminin Olimpia U.T. Cluj-Napoca intalnind, in saisprezecimile competitiei, echipa austrica NÖSV Neulengbach. Totodata, remarcabil este si faptul ca, pentru prima data in istoria fotbalului romanesc, un oras este reprezentat in cea mai importanta competitie fotbalistica din Europa de catre doua echipe care au reusit exceptionala performanta de a se califica, formatia CFR 1907 Cluj sustinand deja, cu succes, primul sau meci in grupele UEFA  Champions League din acest sezon.

Evenimentul de maine are o miza deosebita pentru campioanele clujence deoarece participarea in UEFA Women’s Champions League reprezinta cel mai important moment al sezonului competitional.

„Iata ca, la doar doi ani de la infiintare, echipa de fotbal feminin Olimpia U.T. Cluj-Napoca a devenit o emblema a orasului si a judetului datorita ascensiunii fulminante pe care a avut-o atat pe plan national cat si international, aceasta castigand doi ani la rand titlul de campioana nationala si reusind totodata accederea in fazele superioare ale Ligii Campionilor. Salutam performantele fetelor noastre si invitam toti clujenii, iubitori ai sportului in general si ai fotbalului in special, sa incurajeze din tribune sportivele clujence”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

Consiliul Judetean Cluj invita toti clujenii sa profite de timpul frumos si de pretul simbolic al tichetelor de intrare si sa vina maine, miercuri, pe Cluj Arena pentru a sustine din tribune unica echipa de club a Romaniei prezenta in Liga Campionilor destinata reprezentantelor sexului frumos. Fetele au nevoie de toata sustinerea si incurajarile pentru a putea accede in etapele finale ale competitiei si, de ce nu, a o castiga.

Performanțele echipei clujene:

2010-2011 și 2012-2013: Campioana a Romaniei și caștigatoare a Cupei Romaniei
2011 – Participarea in Grupele UEFA Champions League, echipa fiind repartizata in urna a treia valorica (3-1 cu SFK Sarajevo, 4-1 cu Atasehir Belediyespor și 5-0 cu Gintra Universitetas)
2012 – Participarea in Grupele UEFA Champions League, echipa fiind de data aceasta repartizata in urna a doua valorica (8-0 cu FC Birkirkara, campioana Maltei, 4-2 cu  Glentoran Belfast, campioana Irlandei de Nord și 4-1 cu Dezembro, campioana Portugaliei)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here