Targul Imobiliar PROJECT EXPO va asteapta la o noua editie in acest week-end, mai exact in perioada 14-16 septembrie, la Sala Palatului. Deja cunoscut ca un targ dedicat discounturilor imobiliare, evenimentul se va bucura de aceasta data de reduceri de prêt mai mari decat de obicei, dar si de oferte speciale. Nu in ultimul rand, toti vizitatorii au posibilitatea de a participa la o tombola cu premii. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati like paginii de facebook a Targului Imobiliar Project Expo, precum  si paginii companiei Premier Service, partener al evenimentului, sau sa veniti la Sala Palatului pentru a completa formularul de inscriere in concurs. Castigatorii vor primi, prin tragere la sorti, obiecte de mobilier si electrocasnice.
Cel mai important este ca majoritatea locuintelor prezentate de catre expozanti au preturi care se inscriu fara niciun dubiu in plafonul Prima Casa, iar in conditiile in care programul guvernamental este aproape de final, aceasta poate fi ultima sansa de a mai obtine acest tip de imprumut.

Cea mai bine reprezentata zona in cadrul Targului Imobiliar este Sudul Capitalei, patru agentii imobiliare si trei dezvoltatori avand oferte in sectorul patru al Bucurestiului sau in Popesti Leordeni.  Cel mai mic pret este cel propus de Premier Service pentru o garsoniera de 26 metri patrati utili situata in ansamblul rezidential Sabina. In acelasi complex, un apartament cu doua camere si 41 metri patrati costa 32.000 euro, iar unul cu trei camere, de 57 metri patrati,  costa 43.000 euro. Si Sud Rezidential are preturi  din aceeasi gama. In Confort Urban o garsoniera costa 21.000 euro, un apartament cu doua camere – 34.500 euro, iar unul cu trei camere – 44.500 euro. Mai mult de atat, se acorda vocher pentru mobilier de la Mobexpert in valoare de 1.500 euro pentru garsoniere, 2.000 euro pentru 2 camere si 2.500 euro pentru 3 camere. Tot un voucher ofera si Ozone Homes. Acesta este in valoare de 1.000 de euro si este valabil in magazinele Flanco, la achizitionarea unui apartament cu 2 camere in Avalon Residence.

La capitolul vile, tot Premier Service ofera o vila cu etaj, de 110 metri patrati si 300 metri patrati teren la un pret de 51.000 euro. Cu aceeasi bani compania Alamco va construieste o vila pe terenul dumneavoastra, in orice locatie. Pentru o casa de 73 de metri patrati constructia va costa 37.500 euro.

Revenind la zona de sud, in cadrul Targului Imobiliar Project Expo se vor lansa si ansambluri rezidentiale noi-noute. Gama Residence Metalurgiei este cel mai nou si mai mare complex rezidential aflat in constructie in interiorul Bucurestiului. Apartamentele, desi sunt construite in 2012, au aceleasi preturi cu cele vechi din aceeasi zona, ridicate in anii ’66-’76. Mai exact vorbim de preturi care pornesc de la 27.000 euro, cat costa o garsoniera de 30 de metri patrati utili. Ansamblul va avea aproximativ 120 de unitati locative, iar investitia se ridica la aproape 6 milioane de euro. In interiorul complexului locatarii vor beneficia de locuri de parcare, dar si de spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Un alt ansamblu care se lanseaza in cadrul targului imobiliar este triplexul Stella Residence, care are in componenta 3 tipuri de vile cuplate, de dimensiuni aproximativ egale, cu regim mic de inaltime(Parter + Etaj + Pod). Conceptul triplex Stella Village poate fi adaptat cu usurinta pe orice lot de teren existent in proprietatea solicitantului(de minimum 400 mp), edificarea lui putandu-se executa in 3 luni de la demararea constructiei.

Tot in cadrul PROJECT EXPO se lanseaza si ultima etapa a ansamblului Metropolitan Residence. Pe un teren de 13.000 metri patrati se vor inalta inca 7 blocuri cu 5 etaje, compuse din apartamente cu 2 si 3 camere. Cele 343 de locuinte vor avea preturi cuprinse intre 35.000 euro, in cazul apartamentelor cu doua camera si 76.000 euro, pretul maxim al apartamentelor cu trei camere.

La capitolul solutii neconventionale de constructie intra si EuroConstruct Mansarde care ofera apartamente cu trei camere, construite pe doua nivele, la doar 49.900 euro. Dar aceasta oferta este valabila doar pe perioada Targului Imobiliar PROJECT EXPO, cand beneficiati de un discount de 5000 euro.

Regula discounturilor este respectata de toti expozantii care participa la Targul Imobiliar PROJECT EXPO. O dovada a faptului ca aceasta abordare, a ofertelor speciale, este potrivita pentru piata, o reprezinta rezultatele ultimului studiu facut in cadrul editiei de vara a targului alaturi de compania Ozone Homes. Concluzia studiului realizat pe un esantion de 500 de persoane arata ca se cauta apartamente din ce in ce mai ieftine in detrimentul celor spatioase, achizitionate mai ales prin credit bancar, sau cu banii pe loc. Astfel, 35% dintre respondenti doresc locuinte sub 50.000 EUR, 26% prefera ratele la dezvoltator pentru a obtine o dobanda avantajoasa, 20% dintre respondenti au fost dispusi sa cumpere locuinta cu plata integrala in cadrul targului.

Conform aceluiasi sondaj, 27% s-au gandit la peste 70.000 EUR, iar 44% dintre cei intervievati ar opta pentru credit bancar.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES si prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Scorpions, Michael Flatley, Demis Roussos etc. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here